Sort by
Sort by

La iniciativa Solís Responsable

Logotipo de Solís Responsable

Nestlé, amb la seva marca de tomàquet fregit Solís, promou la iniciativa Solís Responsable, el seu compromís amb la nutrició, el cultiu local i el medi ambient.

Els productes Solís són responsables amb la nutrició: amb un sabor 100% natural, al punt de sal, i sense conservants ni potenciadors de sabor. A més, estan concebuts per ajudar a portar una dieta sana i equilibrada per a tota la família.

Solís dóna suport a l'agricultura i l'economia local des de fa 50 anys. Tots els tomàquets emprats per les seves salses es cultiven a la Vega del Guadiana, a Extremadura, una zona ideal per la seva climatologia i les condicions de la terra. Els agricultors que treballen al nostre cultius s'han dedicat al tomàquet durant diverses generacions, aportant una gran experiència i coneixement en el cultiu d'aquesta hortalissa.

Solís obté productes agrícoles d'alta qualitat mitjançant l'ús de mètodes i pràctiques que respecten el medi ambient i asseguren una agricultura més sostenible a llarg termini.

Des d'aquest 2014, tots els tomàquets es conreen sota la Norma de Producció Integrada de la Comunitat d'Extremadura i s'ha obtingut el certificat de conformitat per part de SAI GLOBAL, una prestigiosa empresa externa.

Per a més informació: https://www.nestlecocina.es/cocina-con/solis

 
 

Informació Relacionada