Sort by
Sort by

La Creació de Valor Compartit

La Creació de Valor Compartit és fonamental en la nostra manera de fer negocis
 

El nostre impacte

Creiem en el poder de l'alimentació per millorar la qualitat de vida. En aquesta creença es basa el nostre compromís d'utilitzar la nostra escala global, recursos i experiència per contribuir a crear un futur més saludable per a les persones i el planeta.

En diem Creació de Valor Compartit (CVC). Així és com oferim un impacte positiu a llarg termini per a tots els nostres socis. El nostre treball es guia per les nostres tres ambicions globals: ajudar els nens, desenvolupar comunitats i preservar el planeta per al futur.

Per als nostres accionistes i la societat

Creiem que, si volem tenir èxit a llarg termini, hem de crear valor per als nostres accionistes i per a la societat, al mateix temps que protegim el planeta. A mesura que abordem els impactes globals del canvi climàtic, una pandèmia mundial i la recessió econòmica, la necessitat d'oferir solucions que satisfacin les necessitats de les persones, abordin els reptes de la societat i generin valor econòmic mai havia estat més important. És per això pel que crear valor compartit impulsa tot el que fem.

El model de negoci de la Creació de Valor Compartit

La Creació de Valor Compartit consisteix a complir, de manera sostenible, les expectatives dels accionistes i, al mateix temps, ajudar a abordar els desafiaments socials mundials. Quan vam aconseguir això, ens vam convertir en una força per al bé que millora la qualitat de vida de tots.

Darrere d'aquesta visió, hi ha un propòsit únic que ens impulsa: desenvolupar tot el poder de l'alimentació per millorar la qualitat de vida, avui i per a les futures generacions. Treballem per complir aquest objectiu centrant-nos en tres àrees d'impacte interconnectades: les persones i famílies que dipositen la seva confiança en els nostres productes i marques, les comunitats on operem i el planeta que ens proporciona les matèries primeres. Les nostres ambicions a llarg termini són:

  • Per a les persones i famílies: ajudar 50 milions de nens a portar vides més saludables.
  • Per a les nostres comunitats: millorar les condicions de vida de 30 milions de persones de comunitats directament relacionades amb les nostres activitats empresarials.
  • Per al planeta: esforçar-nos per aconseguir un impacte ambiental zero en les nostres operacions.

Per tal d'assolir aquestes ambicions, ens fixem públicament una sèrie de compromisos que hem estat treballant en totes les nostres activitats. Hem informat sobre els nostres progressos anualment, i 2020 va ser l'últim any per a la majoria d'ells.