Sort results by
Sort results by

El nostre suport al poble d'Ucraïna

IFRC apoya a toda Ucrania

Des de l'esclat de la guerra a Ucraïna, l'enfocament de Nestlé ha estat garantir la seguretat dels nostres empleats i les seves famílies, així com oferir assistència humanitària i suport per ajudar la gent d'Ucraïna i els refugiats als països veïns

 • La seguretat i la protecció de la nostra gent és la nostra màxima prioritat
  Estem en estret contacte diari amb els nostres 5.800 empleats de Nestlé a Ucraïna i les seves famílies i fem tot el possible per garantir-ne la seguretat. Alguns dels passos que hem fet inclouen:

  - Pagament anticipat de salaris dels empleats.
  - Mantenir els salaris en el futur proper.
  - Pagaments puntuals per donar suport a la reubicació.
  - Paquets d’atenció d’emergència amb productes de primera necessitat.
  - Línia directa per a empleats que brinda assessorament (legal i d'immigració) sobre com reubicar-se, creuar la frontera, cercar ajuda mèdica i psicològica, obtenir assistència alimentària o trobar un col·lega.
  - Ofertes de treball a empleats ucraïnesos a altres empreses operatives de Nestlé.
  - Centres de suport a països veïns com Polònia per donar la benvinguda als empleats i les seves famílies que han fugit d'Ucraïna.
   Repartiment de recursos a Ucraïna

Suport al poble d'Ucraïna

 

Donacions d'aliments
Estem brindant assistència d'emergència als nostres col·legues i famílies, i a la població local. Les donacions totals d'aliments fins ara representen més de 450 tones d'aliments preparats, 140 tones de nutrició infantil, 11 tones de productes de nutrició mèdica i més de 100 tones d'aliments per a mascotes i productes per a la cura de mascotes. Els nostres equips a Nestlé Ucraïna i el nostre Centre de Serveis Comercials de Nestlé a Lviv estan ajudant a coordinar les activitats de suport a la regió.
Associats amb la Creu Roja local i els bancs d'aliments
Estem treballant amb les organitzacions locals de la Creu Roja i els bancs d'aliments de tot Europa per distribuir aliments essencials, aliments per a mascotes i begudes als necessitats i als hospitals. Això inclou cafè soluble, aliments deshidratats, barretes de cereals i aliments per a mascotes per als refugiats ucraïnesos i les seves mascotes que arriben als Estats bàltics, la República Txeca, Eslovàquia, Polònia, Romania i Hongria.
Subministraments d'aliments per a nens
A petició de les autoritats d'Ucraïna i dels països veïns, així com de les ONG humanitàries, també proporcionem subministrament d'aliments d'emergència per a nens petits i ho fem d'acord amb els nostres estàndards estrictes i els Principis rectors de l'OMS per a l'alimentació de nadons i nens petits durant emergències ( pdf, 4Mb).
Mantenir les operacions en marxa
Com a empresa d'aliments, la nostra missió és continuar enfocant-nos a garantir un subministrament de confiança de productes alimentaris essencials per a la població local. Per això continuem mantenint les nostres operacions en marxa a Ucraïna, on és segur fer-ho, per mantenir proveïts els prestatges dels supermercats per a la població local. Actualment, la nostra empresa pot lliurar el 60% del volum anterior a la guerra.

Com ajudem als refugiats ucraïnesos

Els empleats de Nestlé a tot el món també estan fent un pas endavant per mostrar la seva solidaritat a través d'una recaptació de fons en associació amb la Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (FICR). La companyia igualarà aquestes contribucions per duplicar-ne l'impacte.

A països com Polònia i Alemanya, els empleats de Nestlé estan obrint casa seva per acollir persones que han fugit del conflicte a Ucraïna. A molts països, els nostres col·legues també estan iniciant i participant en esforços d’ajuda local.

Coneix la nostra declaració sobre Rússia i Ucraïna.