Sort by
Sort by

El nostre suport al poble d'Ucraïna

IFRC apoya a toda Ucrania

Des de l'esclat de la guerra a Ucraïna, l'enfocament de Nestlé ha estat garantir la seguretat dels nostres empleats i les seves famílies, així com oferir assistència humanitària i suport per ajudar la gent d'Ucraïna i els refugiats als països veïns

Després de participar a #StandUpForUkraine, igualar les donacions monetàries de la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (IFRC) i proporcionar donacions de productes de les nostres fàbriques locals, hem destinat un total de més de 15 milions de francs suïssos a aportacions al poble d'Ucraïna.

 • La seguretat i la protecció de la nostra gent és la nostra màxima prioritat
  Estem en estret contacte diari amb els nostres 5.500 empleats de Nestlé a Ucraïna i les seves famílies i fem tot el possible per garantir-ne la seguretat. Alguns dels passos que hem fet inclouen:

  - Pagament anticipat de salaris dels empleats.
  - Mantenir els salaris en el futur proper.
  - Pagaments puntuals per donar suport a la reubicació.
  - Paquets d’atenció d’emergència amb productes de primera necessitat.
  - Línia directa per a empleats que brinda assessorament (legal i d'immigració) sobre com reubicar-se, creuar la frontera, cercar ajuda mèdica i psicològica, obtenir assistència alimentària o trobar un col·lega.
  - Ofertes de treball a empleats ucraïnesos a altres empreses operatives de Nestlé.
  - Centres de suport a països veïns com Polònia per donar la benvinguda als empleats i les seves famílies que han fugit d'Ucraïna.
  - 300.000 CHF recaptats a través de la iniciativa de donació UkraiNEST Foundation per restaurar llars de col·legues a Ucraïna.
  - Les nostres oficines a Ucraïna s'han equipat per esdevenir centres de supervivència 24h/7d per als nostres col·legues i les seves famílies.
   Repartiment de recursos a Ucraïna

Suport al poble d'Ucraïna

 

Donacions d'aliments
Estem proporcionant assistència d'emergència als nostres col·legues i famílies, i a la població local. Estem donant productes com aliments instantanis, nutrició infantil, productes de nutrició mèdica, aliments per a mascotes i aigua embotellada. Fins ara, hem proporcionat més de 150 milions de racions, el que representa una mitjana de més de tres productes per cada ciutadà d'Ucraïna. Els nostres equips a Nestlé Ucraïna i el nostre Nestlé Business Services Centre a Lviv estan ajudant a coordinar les activitats de suport a la regió, en col·laboració amb ONG locals.
Associats amb la Creu Roja local i els bancs d'aliments
Estem treballant amb les organitzacions locals de la Creu Roja i els bancs d'aliments de tot Europa per distribuir aliments essencials, aliments per a mascotes i begudes als necessitats i als hospitals. Això inclou cafè soluble, aliments deshidratats, barretes de cereals i aliments per a mascotes per als refugiats ucraïnesos i les seves mascotes que arriben als Estats bàltics, la República Txeca, Eslovàquia, Polònia, Romania i Hongria.
Subministraments d'aliments per a nens
A petició de les autoritats d'Ucraïna i dels països veïns, així com de les ONG humanitàries, també proporcionem subministrament d'aliments d'emergència per a nens petits i ho fem d'acord amb els nostres estàndards estrictes i els Principis rectors de l'OMS per a l'alimentació de nadons i nens petits durant emergències ( pdf, 4Mb).
Mantenir les operacions en marxa
Com a empresa d'aliments, la nostra missió és continuar enfocant-nos a garantir un subministrament de confiança de productes alimentaris essencials per a la població local. Per això continuem mantenint les nostres operacions en marxa a Ucraïna, on és segur fer-ho, per mantenir proveïts els prestatges dels supermercats per a la població local.

 

Nou centre de producció d’aliments a Ucraïna

El 12 de desembre vam anunciar una inversió de 40 milions de CHF en una nova planta de producció a Smolyhiv, a la regió de Volyn, a la part occidental d'Ucraïna. Aquesta inversió té com a objectiu augmentar la producció de fideus a Ucraïna.

Aquest nou centre, juntament amb la fàbrica existent de Torchyn (Lutsk), esdevindrà el Centre Regional Europeu d'Aliments i Productes Culinaris de Nestlé. Aquest Hub donarà feina a 1.500 persones i proveirà Ucraïna i altres mercats europeus. Som la primera gran empresa a anunciar noves inversions des del començament de la guerra al febrer de 2022.

Com ajudem als refugiats ucraïnesos

Els empleats de Nestlé a tot el món també estan fent un pas endavant per mostrar la seva solidaritat a través d'una recaptació de fons en associació amb la Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (FICR). La companyia igualarà aquestes contribucions per duplicar-ne l'impacte.

A països com Polònia i Alemanya, els empleats de Nestlé estan obrint casa seva per acollir persones que han fugit del conflicte a Ucraïna. A molts països, els nostres col·legues també estan iniciant i participant en esforços d’ajuda local.

Productes per a persones en refugis

Productes per a persones en refugis

Nestlé Ucraïna
Els empleats de Nestlé Ucraïna, amb l'ajuda de voluntaris i defensa territorial, van transportar 140 tones de fideus Mivina, purés i sopes instantànies a persones que es refugiaven a estacions de metro, estacions de tren, etc. a Kharkiv, la ciutat assetjada. Centenars de palets de productes alimentaris essencials de les nostres fàbriques (aliments per a nadons, sopes i fideus) es lliuren cada dia a les persones necessitades de la comunitat.

Centres d'ajuda a països veïns

Centres d'ajuda a països veïns

Nestlé Polònia
Part de la nostra fàbrica a Rzeszow (Polònia) ha esdevingut un allotjament per als empleats i els seus familiars que creuen la frontera ucraïnesa i polonesa. Això és part d’un projecte més ampli per establir centres de suport als països veïns per donar la benvinguda als empleats i les seves famílies que han fugit d’Ucraïna.

Ayuda humanitaria en Lviv

Ajuda humanitària a Lviv

Nestlé Ucraïna
En associació amb l'organització benèfica ucraïnesa Kryla Nadii, Nestlé ha organitzat suport humanitari directe a les zones de guerra. Aquest esforç seguirà.

Allotjament temporal per a empleats ucraïnesos

Allotjament temporal per a empleats ucraïnesos

Nestlé a Europa Central i de l’Est
Empleats de Nestlé han ofert allotjament temporal a empleats ucraïnesos. Nestlé CEE acull actualment gairebé 600 empleats i els seus familiars immediats, inclosos 180 nens.

Moguts per la solidaritat

Moguts per la solidaritat

Nestlé Països Baixos
Una de les nostres empleades va començar el seu viatge a la frontera amb Ucraïna amb un automòbil carregat amb productes i béns de Nestlé per distribuir en refugis (sacs de dormir, matalassos, roba tèrmica, etc.) Va tornar amb dues famílies ucraïneses i la seva mare. Està preparant un altre viatge a la frontera amb més productes essencials.

Empleats polonesos creen una sala de jocs per a nens

Empleats polonesos creen una sala de jocs per a nens

Nestlé a Polònia
Els empleats van donar joguines i van ajudar a crear una sala de jocs per a nens d'Ucraïna. Ara es dona atenció professional a aquests nens mentre els seus pares treballen. Nestlé Polònia ha estat molt actiu en la prestació de suport, incloent punts de recepció a Rzeszów i Varsòvia per donar menjar, roba, articles necessaris i espai garantit per dormir durant un màxim de 2 nits abans de trobar allotjament. També tenim un programa de col·lega a col·lega on els empleats de Nestlé Polònia ofereixen allotjament, transport, recol·lecció d'articles (roba, joguines, etc.) o entreteniment per als nostres col·legues ucraïnesos.

Campanya de donació a les oficines per a la Creu Roja Polonesa

Campanya de donació a les oficines per a la Creu Roja Polonesa

Nestlé a Polònia
A través de la Creu Roja Polònia, bancs d'aliments locals i altres organitzacions benèfiques a Polònia, Nestlé ha distribuït nutrició infantil, aigua i productes alimentaris. També es proporciona una llista d’articles necessaris per animar els empleats a donar.

Donació d'un camió ple de Maggi

Donació d'un camió ple de Maggi

Nestlé a Alemanya
Un camió ple de productes Maggi viatja a Lviv per ser lliurat a un partner local, la fundació sense ànim de lucre, 'Kryla Nadiyi', que s'encarregarà de la distribució posterior a Ucraïna.

Donacions coordinades de les nostres fàbriques europees

Donacions coordinades de les nostres fàbriques europees

Hub de transport a York, Regne Unit
Es va organitzar el transport de donacions de les nostres fàbriques europees per donar suport a organitzacions benèfiques a Ucraïna. El de la imatge és de la nostra fàbrica de Luedinghausen.