Sort by
Sort by

Actualització sobre Rússia i Ucraïna

Des de l'esclat de la guerra a Ucraïna, hem reduït dràsticament la nostra cartera a Rússia i hem posat en marxa les accions que vam anunciar al març. Les nostres activitats restants se centren a portar aliments essencials a la població local. Això s'alinea amb el nostre propòsit de garantir el dret bàsic a l'alimentació.

En concret:

• Hem suspès la producció de la gran majoria de SKU de marques reconegudes de Nestlé per centrar-nos a subministrar aliments essencials, com ara aliments infantils i nutrició mèdica.
• Hem aturat les importacions i exportacions no essencials cap a i des de Rússia.
• Hem aturat tota la publicitat.
• Hem suspès les inversions de capital al país.
• Continuem complint les nostres obligacions amb els nostres empleats.
• Complim totalment totes les sancions internacionals aplicables a Rússia.
• Tots els beneficis obtinguts aquest any es donaran a causes humanitàries.

A Ucraïna, la nostra prioritat continua sent mantenir fora de perill els nostres empleats i les seves famílies, i donar suport al poble ucraïnès. Continuem operant al país on és segur fer-ho, i hem reunit els nostres equips a tota la regió per fer arribar aliments i subministraments essencials a la població local i als desplaçats per la guerra als països veïns.

Continuem donant suport mitjançant donacions a organitzacions d'ajuda, com ara la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (FICR), i hem proporcionat més de 4.100 tones d'aliments. Fins ara, Nestlé ha destinat més de 15 milions de CHF a contribucions al poble d'Ucraïna.

Estem compromesos a treballar juntament amb la indústria alimentària en general per recolzar i restaurar el sector agroalimentari d'Ucraïna com a part de la recuperació del país i el camí cap a un futur millor.

Estem amb el poble ucraïnès i amb els nostres 5.500 empleats.