Sort results by
Sort results by

Actualització sobre Rússia i Ucraïna

23 de març de 2022

Mentre la guerra continua a Ucraïna, les nostres activitats a Rússia es centraran a proporcionar aliments essencials, com aliments per a nadons i nutrició mèdica/hospitalària, no a obtenir guanys. Aquest enfocament està en línia amb el nostre propòsit i valors. Defensa el principi de garantir el dret bàsic a l’alimentació.

D'ara endavant, suspendrem marques reconegudes de Nestlé com KitKat i Nesquik, entre d'altres. Ja vam aturar les importacions i exportacions no essencials cap a i des de Rússia, vam parar tota la publicitat i vam suspendre totes les inversions de capital al país. Per descomptat, estem complint plenament totes les sancions internacionals sobre Rússia.

Si bé no esperem obtenir guanys al país ni pagar cap impost relacionat en el futur proper a Rússia, qualsevol guany es donarà a organitzacions d’ajuda humanitària.

Això se suma als centenars de tones de subministraments d'aliments i la important assistència financera que ja hem proporcionat per donar suport a les persones a Ucraïna i als refugiats als països veïns. I aquests esforços continuaran. Estem amb el poble d'Ucraïna i els 5.800 empleats que hi tenim.