Sort by
Sort by

Un Plaer Responsable

Totes les xocolates fabricades en Nestlé Espanya s'elaboren amb cacau de cultiu sostenible
Fábrica de chocolates

Des de l’octubre del 2016, totes les xocolates produïdes a la fàbrica de La Penilla de Cayón, a Cantàbria, s’elaboren amb cacau de cultiu sostenible. Què significa cultiu sostenible? Doncs que és respectuós amb les persones i amb el medi ambient.

Encara que des del 2013 ja es compraven grans de cacau de cultiu sostenible, durant els darrers anys aquesta pràctica s’ha estès fins arribar a totes les xocolates, incloses les marques més emblemàtiques, com els bombons de Nestlé Caja Roja.

Aquesta iniciativa, sota el lema “Xocolates Nestlé, un plaer responsable”, s’emmarca en el Nestlé Cocoa Plan, un programa llançat el 2009 amb l’objectiu de millorar els cultius, les condicions de vida dels agricultors i de les seves famílies i tota la cadena de subministrament per obtenir un cacau millor.

A escala internacional, al començament del 2016, Nestlé va anunciar que KIT KAT era la primera marca mundial de xocolates Nestlé que es proveïa d’un cacau 100% sostenible.

Nestlé Cocoa Plan http://www.nestlecocoaplan.com/

Xocolates Nestlé, un Plaer Responsable: https://www.chocolatesnestle.es/placer-responsable

Xocolates UTZ Certified

Aquest cacau de cultiu sostenible està certificat per l’UTZ, un programa per a l’agricultura sostenible a tot el món. Els seus objectius principals són contribuir a millorar les condicions de vida i laborals dels agricultors de cacau i de les seves famílies, per fer que prosperin i, alhora, protegir el medi ambient.

https://utz.org/