Sort by
Sort byVols aprofundir en els conceptes clau sobre la petjada de carboni, les emissions de gasos d'efecte hivernacle, l'economia circular, packaging o l'agricultura regenerativa?

Per a això, Nestlé ha posat en marxa la seva Acadèmia de Sostenibilitat, una sèrie de sessions didàctiques que es desenvolupen entorn a diferents temes en relació amb el medi ambient.

Els principals objectius d'aquestes formacions de temàtica mediambiental de l'Acadèmia de Sostenibilitat Nestlé són divulgar, donar a conèixer i fer comprensibles conceptes clau relacionats amb el canvi climàtic, el reciclatge i els envasos, l'ús sostenible dels recursos naturals, l'agricultura regenerativa o les dietes sostenibles, entre d'altres.

Vídeos formatius sobre medi ambient i sostenibilitat:

Agricultura regenerativa

Agricultura regenerativa (3ª edició)

Què és l'agricultura regenerativa? Per què és necessari adoptar mesures agrícoles més sostenibles? Quins beneficis comporta el cultiu regeneratiu? L'expert Jordi Domingo, coordinador de l'àrea de Sostenibilitat Agroalimentària de la Fundació Global Nature, ens explica tot sobre l'agricultura regenerativa.

Envasos sostenibles

Envasos sostenibles (2ª edició)

Com avança la indústria de l'alimentació cap a envasos més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient? Quin paper té l'ecodisseny en l'Embalatge del futur i la sostenibilitat? Són necessaris els envasos per a preservar els productes alimentaris? Nova sessió de l'Acadèmia de Sostenibilitat Nestlé.

Canvi climàtic

Canvi climàtic (1ª edició)

Quines conseqüències té el canvi climàtic? Quin paper juga la indústria de l'alimentació? Com podem reduir la petjada de carboni? Descobreix més a la sessió de l'Acadèmia de Sostenibilitat Nestlé sobre el canvi climàtic.