Sort by
Sort by

Correus electrònics fraudulents i campanyes falses suposadament de Nestlé

Dona amb un telèfon mòbil

Circulen per internet correus electrònics fraudulents i campanyes falses de persones que fingeixen representar a Nestlé.

Alguns correus afirmen que el receptor ha guanyat un concurs o que rebrà un premi especial. Uns altres inciten a sol·licitar feines que no existeixen.

En altres casos, els estafadors proporcionen ofertes de treball reals signades per membres del Comitè de Direcció. A canvi, el sol·licitant demana dades personals i, en alguns casos, també diners. Així mateix, estem al corrent de perfils de Linkedin falsos o compromesos, creats amb el mateix propòsit.

Si us plau, ignora qualsevol sol·licitud per a enviar les teves dades personals. Nestlé mai segueix aquest procediment.

Si has rebut o estàs al corrent d'aquest tipus de comunicacions, informa'ns a: [email protected]. D'aquesta manera, podrem buscar possibles opcions legals contra els estafadors.

Actualització octubre 2021: Invitació a Avaluació cognitiva

Una campanya falsa de correu electrònic està circulant en línia. Es convida als destinataris del correu electrònic a descarregar un arxiu amb la finalitat de completar una avaluació cognitiva com a part del procés de selecció.

Aquest correu electrònic no és de Nestlé. La informació és falsa, i recomanem a qualsevol que rebi aquest correu electrònic que ho ignori.