Sort by
Sort by

BotellasxEducación

Nestlé Aquarel dona 400 pissarres fetes amb plàstic reciclat per a fomentar l'educació en sostenibilitat
Niña en el patio de un colegio

La nostra marca d'aigua embotellada Nestlé Aquarel ha volgut unir sostenibilitat i educació a través de el projecte BotellasxEducación, amb el que han proporcionat 400 pissarres al voltant de 200 escoles, arribant així a més de 14.000 nens de tot Espanya.

La particularitat d'aquestes pissarres? Estan elaborades amb plàstic reciclat i són el clar exemple que reciclant al contenidor groc li oferim una segona vida als envasos de plàstic reciclables. El projecte busca educar, conscienciar i sensibilitzar els més petits en la importància del reciclatge i l'economia circular, per evitar que els envasos es converteixin en un residu que pugui acabar en rius, oceans o abocadors.

A la iniciativa han participat uns 200 centres educatius de diferents punts de la geografia espanyola. A més de les pissarres, Nestlé Aquarel ha donat contingut educatiu amb el qual els professors han pogut explicar als estudiants la importància del reciclatge i el funcionament de l'economia circular.

BotellasxEducación és un pas més en els compromisos globals de Nestlé en general i del negoci d'aigües en particular:

  • El 2025 el 100% dels envasos de Nestlé a nivell mundial seran reciclables o reutilitzables.
  • A més, el 2023 tots les nostres ampolles d'aigua mineral a Espanya contindran com a mínim un 50% de plàstic PET ja reciclat.

 

En aquest sentit, totes les nostres ampolles d'aigua embotellada ja són 100% reciclables i, a més, comptem amb una col·lecció en format d’1 litre dissenyada per Mr Wonderful que conté un 25% de plàstic PET ja reciclat.