Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mou-te pels Grans Recorreguts

Viladrau promou la conservació de les rutes de muntanya
Bosque al anochecer
Reading Time:
2
Minute(S)

Un any més, amb el lema "Mou-te pels Grans Recorreguts", l'aigua VILADRAU porta a terme una campanya per millorar els Grans Recorreguts (GR). D'aquesta manera, manté un compromís que va començar el 2016. Amb motiu d'aquesta campanya, ha dissenyat unes ampolles d'edició limitada que estaran en els lineals des de principis d'agost fins a l'octubre.

Tots aquells que vulguin contribuir a millorar els Grans Recorreguts ho tindran més a l'abast que mai: tan fàcil com compartir una fotografia d'un camí a la pàgina de Facebook /aiguadeviladrau, o sota el #MoutePelsGRs a Instagram o Twitter. Per cada fotografia compartida, VILADRAU donarà un euro per la causa de forma solidària.

Al final de l'acció, aigua VILADRAU publicarà un vídeo col·laboratiu a les xarxes socials amb les fotografies compartides, que formaran juntes el Gran Recorregut de Viladrau: el que tots junts haurem ajudat a mantenir.

Camino GR por el bosque

Aquesta acció s'ha dut a terme amb la col·laboració de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La FEEC és l'òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l'excursionisme, a l'alpinisme i als seus aspectes culturals.

Utilitzats principalment per excursionistes, els Grans Recorreguts transiten per llocs considerats d'interès paisatgístic, cultural, turístic, històric i social. Aquests senders conformen una xarxa de camins aptes per a turisme pedestre, que creuen Europa en totes direccions, compten amb desenes d'itineraris per caminar i contemplar els magnífics paisatges que ofereixen. A Catalunya el total de Grans Recorreguts senyalitzats sumen més de 4.500 quilòmetres que són senyalitzats i mantinguts per les federacions excursionistes locals de cada tram.

Viladrau està compromesa amb el medi ambient per abordar els negocis des de la seva perspectiva de Creació de Valor Compartit. El mateix futur de la Companyia està lligat al futur del planeta i depèn de la seva capacitat per contribuir a garantir un entorn sostenible.