Sort by
Sort by

Planta un arbre amb Purina

Nestlé Purina contribuye a la reforestación con una acción de plantación de árboles
Planta un árbol con Purina
Purina Reforestación

Nestlé Purina llança "Planta un arbre amb Purina", una iniciativa que contribueix a la preservació del planeta i de l'entorn natural que ens envolta a través d'una campanya que promou la reforestació.

Més enllà del propòsit de Purina d'enriquir la vida de les mascotes i de les persones que les estimen, i d'oferir la millor nutrició per a gossos i gats, la marca es compromet amb la cura del planeta que compartim totes les espècies. Per això, de la mà de l'organització Bosques Sostenibles, l'acció "Planta un arbre amb Purina" promourà la plantació d'arbres en zones que necessiten ser reforestades del nostre país.

Les àrees en què es plantaran els arbres són majoritàriament espais degradats o devastats per incendis. A més de recuperar i conservar els boscos en els quals es realitzaran les plantacions, amb aquesta iniciativa es fomentarà l'ocupació local, la inclusió social i la inserció laboral, atès que es comptarà amb personal amb capacitats diferents d'associacions locals per a realitzar els treballs de reforestació.

Bosques Sostenibles realitza projectes forestals de recuperació a la península ibèrica, des de 2010. A més de ser una empresa acreditada pel Ministeri per a la Transició Ecològica d'Espanya, el seu treball és destacat a Europa com a cas d'èxit per Eustafor, que representa les organitzacions europees centrades en la gestió dels boscos. La seva tasca de plantació, conservació i manteniment de projectes forestals promou la preservació de la biodiversitat i actua en la lluita contra el canvi climàtic.

Per sumar-se a la iniciativa, els consumidors hauran de realitzar una compra d'un import mínim de 30 euros en hipermercats Carrefour o a la plataforma online de productes Purina. Amb el tiquet de compra, hauran d'introduir les seves dades i les de la seva mascota a www.purinaspain.es/planta-un-arbol-con-purina, aconseguint així que cada compra es transformi en un arbre plantat.

Les zones que Bosques Sostenibles posa a disposició per als consumidors són quatre, a escollir:

Mapa áreas de reforestación Purina

-       Cantàbria: veure coordenades aquí.

La Muntanya està a la comarca de Campoo-Les Valles, a Cantàbria. Va patir un incendi l'any 2016, per la qual cosa en la seva restauració s'empraran espècies autòctones, tant de coníferes com de frondoses, com el Pi pinassa, el Bedoll, el Mostajo i el Serbal de caçadors.

-       Serra de Gredos: veure coordenades aquí.

La Muntanya de Orzaduero està situada dins el Parc Regional de la Serra de Gredos, espai inclòs en la Xarxa Natura 2000, de gran valor de conservació. Després de l'incendi ocorregut el 2009, el projecte pretén restaurar la massa forestal, frenar els processos erosius i promoure la biodiversitat. Les espècies autòctones són el Pi silvestre, el Bedoll i el Serbal.

-       Vall de Iruela (Àvila): veure coordenades aquí.

La Muntanya de "Vall de Iruela" està situada dins de la Reserva Natural del mateix nom, espai inclòs en la Xarxa Natura 2000, de gran valor de conservació. El projecte pretén restaurar la massa forestal després de l'incendi que va patir la zona el 2019, així com frenar els processos erosius i promoure la biodiversitat. Les espècies autòctones són el Pi silvestre i el Roure.

-       Guilleries (Catalunya): veure coordenades aquí.

Aquest espai protegit té la singularitat de trobar-se en una zona de transició entre l'ambient mediterrani i l'eurosiberià, caracteritzant-se per una gran diversitat vegetal i faunística. Aquests ecosistemes frontera de les diferents regions climàtiques posseeixen una gran susceptibilitat al canvi climàtic, raó per la qual es porta a terme aquesta repoblació. Les espècies autòctones són l'Alzina, el Roure, el Mostajo, el Serbal i el Pi pinyoner.

L'acció tindrà lloc entre el 25 de maig i el 22 de juliol, ambdós dies inclosos i es limita a 500 arbres, que seran plantats a l'octubre.

purina-reforestacion-1

purina-reforestacion-2

purina-reforestacion-3

purina-reforestacion-4

purina-reforestacion-5

Purina té el compromís de fer més del que importa per les mascotes, per les persones que les estimen i pel planeta que compartim. Coneix els 10 Compromisos Purina: