Sort by
Sort by

El "Projecte GUAU" de Nestlé Purina

Formant a futurs gossos d'assistència per a persones amb discapacitat
Iniciativa Purina en la Sociedad
 
  • Nestlé, juntament amb el Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC), ha engegat el projecte GUAU!, que consisteix a socialitzar a gossos joves perquè es converteixin en gossos d'assistència per a persones amb alguna discapacitat.
 

La companyia PURINA participa en la iniciativa mitjançant un programa de voluntariat entre els seus treballadors i és pionera a col•laborar com a empresa en aquest tipus de projectes, que fins ara duien a terme persones o famílies.

Gos d'assistència Iniciativa Purina

Durant el projecte, cada gos conviu amb cinc voluntaris diferents en el seu entorn familiar, en períodes d’una setmana, per afavorir-ne l’aprenentatge i que conegui més d’una família, hàbits diversos, situacions quotidianes diferents, etc.

Un aspecte característic del projecte és que els gossos conviuen, al llarg de la jornada laboral, amb els treballadors a les oficines de PURINA: assisteixen a les reunions i formacions al costat de la persona voluntària i hi conviuen o estan al seu costat o de la seva taula de treball durant el dia.

Un cop acabada l’etapa de socialització, quan els gossos tenen al voltant de 12 mesos, l’equip del Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC) els forma d’acord amb el tipus de gos d’assistència que seran en el futur.