Sort by
Sort by

Què està fent Nestlé per a millorar el benestar animal a les granges?

gallines camperoles

Nestlé està compromesa amb els estàndards més estrictes de benestar animal a les granges i condemna fermament qualsevol maltractament a animals de granja a tota la nostra cadena de subministrament global.

El nostre Compromís amb el Benestar dels Animals de Granja (pdf, 2 Mb) inclou un compromís d'eliminació gradual de pràctiques alarmants, segons les "Cinc llibertats" de l'Organització Mundial de Sanitat Animal, que ens esforcem per promoure a la nostra cadena de subministrament global.

Tots els proveïdors de Nestlé han de seguir el nostre Estàndard de Subministrament Responsable (pdf, 2 Mb) , que estableix els nostres requisits d'obtenció per a productes carnis, d'aus de corral i ous, i lactis.

Nestlé ha signat un acord de col·laboració global amb Compassion in World Farming per a impulsar millores en els nostres subministraments i fomentar una transformació més àmplia de la cadena de subministrament.

A l'octubre de 2018, vam ser membres fundadors de la Global Coalition for Animal Welfare (GCAW), mitjançant la qual treballem amb altres empreses per a millorar els estàndards en matèria de benestar animal a nivell mundial.

Els compromisos específics impliquen:


Quins avenços heu aconseguit a la transició a ous de gallines no engabiades?

Nestlé es compromet a comprar directament només ous de gallines no engabiades pels seus productes d'alimentació a tot el món per a 2025.

Des d'abril de 2021, comprem directament sol ous de gallines no engabiades per als nostres productes alimentosos a Europa i els EUA 

El 60%  dels ous comprats directament per Nestlé Canadà pel seu ús en els nostres productes d'alimentació procedeixen de gallines no engabiades, i anem per bon camí per a arribar al 100%  per a 2025, segons el nostre compromís global.


El vostre compromís amb els pollastres d'engreixament també s'aplica al Canadà?

Sí, tots els pollastres comprats directament per Nestlé pel seu ús en els nostres productes d'alimentació al Canadà s'inclouen en el compromís existent de benestar dels pollastres d'engreixament als Estats Units, ja que s'importen en forma de producte acabat.