Sort by
Sort by

Iniciativa global per a joves: Nestlé needs YOUth

A Nestlé, creiem que les comunitats no poden prosperar si no són capaces d’oferir un futur a les generacions més joves. L’Organització Internacional del Treball (OIT) estima que dos de cada cinc joves es troba en situació de desocupació o són treballadors que viuen en la pobresa. Com a empresa global, desitgem ajudar als joves a desenvolupar les seves habilitats i adquirir experiència perquè puguin trovar una feina o emprendre els seus propis negocis.

Volem ajudar a la propera generació a preparar-se per l’ocupació, a convertir-se en líders creatius en la nostra empresa, emprenedors d’èxit al sector de l’agricultura, empresaris i professionals que marquin un punt d’inflexió independentment del seu camp o del seu nivell d’experiència. Això ajudarà a construir comunitats pròsperes i resilients, i donarà suport als objectius de desenvolupament sostenibles de l’ONU.

Aquesta és la raó per la qual estem ampliant la nostra iniciativa Nestlé needs YOUth perquè abasti tota la nostra cadena de valor, des de l’obtenció de matèries primes fins a la fabricació i distribució dels nostres productes.

El nostre objectiu

El nostre objectiu és ajudar a 10 milions de joves de tot el món perquè puguin disposar d’oportunitats econòmiques per l’any 2030.

Les nostres accions

Durant els últims deu anys, les nostres accions globals, locals i de marca han ajudat a milers de joves a preparar-se per poder treballar; amb això, s’ha format i ajudat a més de 4 milions d’agricultors d’arreu del món i s’han desenvolupat les habilitats empresarials de 2 milions de dones.

Per tal de poder assolir el nostre objectiu per a l'any 2030, ens centrarem en tres àrees clau:

Ocupació i ocupabilitat

Foto d'un treballador ensenyant a un jove

Desitgem ajudar als joves a desenvolupar les seves habilitats perquè puguin trobar una feina a través de les nostres activitats, així ser contractats, adquirir experiència (formació professional), obtenir ajuda i aconseguir més oportunitats. Llegeix el nostre compromís i obtén més informació sobre trajectòries professionals.

Emprenedors al sector de l'agricultura

Jove agricultor d'arròs

Nosaltres ajudem la propera generació d'emprenedors en el sector de l'agricultura a preparar-se mitjançant suport i assistència per millorar el rendiment econòmic dels seus cultius i ajudar-los a convertir-se en líders del sector. Són els agricultors que cultivaran les matèries primes que necessitem per fabricar els nostres productes. Volem animar-los a través d’un repte a la plataforma d'innovació oberta HENRi@Nestlé.

Esperit empresarial

Jove emprenedor

Identifiquem i fomentem el talent empresarial entre els joves per potenciar l’esperit empresarial. Ells ens ajudaran a arribar a nous mercats i consumidors. Són els innovadors que trobaran les solucions pel desafiament comercial del futur.