Sort by
Sort by

Les nostres iniciatives globals

Nen, dona, casa i bosc

Durant l'any 2017, vam avançar per aconseguir els objectius que teníem previstos per al 2030. Aquests avenços incloïen reforçar el programa Nestlé for Healthier Kids, ampliar la iniciativa de promoció de l'ocupació juvenil Nestlé needs YOUth i potenciar el desenvolupament de les nostres activitats de responsabilitat de gestió de l'aigua.

Infants més saludables

Si ajudem les noves generacions a alimentar-se i hidratar-se millor i a portar una vida més activa, millorarem la seva qualitat de vida i contribuirem a un futur més saludable. Hem desenvolupat la iniciativa Nestlé for Healthier Kids amb la finalitat d'unir tots els nostres esforços per ajudar pares i tutors a criar nens més saludables, des de la recerca i formulació de productes fins a una educació i uns serveis innovadors en nutrició i estil de vida.

Joves

El nostre objectiu pel que fa a la iniciativa juvenil a escala global, Nestlé needs YOUth, és ajudar 10 milions de joves d'arreu del món perquè puguin tenir oportunitats econòmiques fins al 2030. Aquesta iniciativa global combina i coordina totes les activitats que duem a terme per donar suport a joves d'arreu del món, com és el cas d'Alliance for Youth.

Gestió mediambiental

Si ens proposem continuar creixent de manera sostenible, hem d'assegurar-nos d'utilitzar els recursos del planeta de manera responsable. Volem que els nostres productes no només siguin més saborosos i saludables, sinó també millors per al medi ambient. El nostre objectiu per a l'any 2030 és aconseguir que les nostres operacions no provoquin cap impacte mediambiental. La protecció del medi ambient s'inclou en la nostra piràmide de creació de valor compartit, que també identifica l'aigua com una de les nostres prioritats.