Sort by
Sort by

Diversitat i Inclusió

Mujer sujetando cartel con mensaje de respeto


Fonamental per a la nostra cultura empresarial

La diversitat i la inclusió són una part integral de la nostra cultura i la nostra realitat. Respectem i fomentem la singularitat i el potencial de cada persona independentment de la raça, el gènere, la cultura, l'orientació sexual o la discapacitat.

Diversitat

Promovem la diversitat i la inclusió a través de la nostra cultura, el nostre treball a la societat i amb la nostra innovació.

Cultura

Vídeo de Cultura


Duració: 00:02:47
Construïm una cultura inclusiva traient el màxim partit a les diferències dels nostres empleats.

Societat

Vídeo de Sociedad


Duració: 00:01:11
Som inclusius en la manera com actuem i ens relacionem amb la societat i les diferents parts interessades.

Innovació

Vídeo de Innovación


Duració: 00:00:45
Tenim en compte les diferents necessitats dels nostres consumidors i clients quan fabriquem i distribuïm els nostres productes.

Contractem persones que respecten els nostres valors, oferim igualtat d'oportunitats,i protegim la privadesa de tots. No tolerem cap forma d'assetjament o de discriminació. El nostre objectiu és crear un lloc de treball on totes les persones es sentin incloses i amb la capacitat de donar el millor de si mateixes. Aquest compromís comença amb la contractació i continua fins al final de la relació laboral. Cadascun dels nostres equips als diferents mercats té un pla d'acció de diversitat i inclusió dissenyat per oferir igualtat d'oportunitats per tal que tots aportin valor, creixin professionalment,personalment, i es sentin valorats.

Actuant a tot el món

A nivell mundial, els esforços de Nestlé escentren en quatre àrees en el marc de la diversitat i la inclusió: igualtat de gènere, persones amb discapacitat, comunitat LGBTQ+ i raça.

Igualtat de Gènere

L'equilibri de gènere ha estat una prioritat per a nosaltres des del 2008, i ens ha ajudat a augmentar el nombre de dones en tots els nivells de l'organització. Volem ser una empresa d'equilibri de gènere creant les condicions habilitadores en el nostre entorn laboral per aconseguir increments anuals en el percentatge de dones directives i líders superiors. Les nostres iniciatives mundials i locals sobre diversitat de gènere inclouen:

 • Oportunitats de desenvolupament: programes de tutoria i coaching
 • Un entorn laboral flexible i de suport
 • Esdeveniments de models de rols, taules rodones i discussions de xarxes
 • Formació de desenvolupament de lideratge i tallers de parcialitat inconscient
 • Política Global de suport Parental de Nestlé (pdf, 2,94Mb)

Som membres del United Nations Global Compact des de l'any 2001. A través del nostre Gender Balance Acceleration Plan, el nostre objectiu és augmentar la proporció de dones en un 30% a les nostres 200 posicions executives principals per al 2022.

Pla d'igualtat de gènere de Nestlé Espanya

En 2010 es va signar el primer Pla d'Igualtat en la seu central de Nestlé España, a Esplugues de Llobregat. Aquest Pla estableix els objectius i plans d'acció tendents a aconseguir la plena igualtat d'oportunitats, i inclou aspectes de sensibilització als líders de l'organització, polítiques concretes de selecció de personal i de promoció interna, el desenvolupament de mesures de flexibilitat que facilitin la conciliació de la vida personal i professional i la gestió activa de totes les variables que incideixen en un progrés més accelerat de l'equilibri de gèneres.

Percentatge de dones en Nestlé | Igualtat de gènere

Actualment, Nestlé a Espanya ja està incorporant un major percentatge de dones que d'homes en el seu equip humà, però l'objectiu principal és accelerar la igualtat en els nivells d'alta responsabilitat i el col·lectiu de vendes.

Igualdad de Género

Persones amb Discapacitat

Com a part de la nostra cortesia al ILO Global Business and Disability Network, promovem la inclusió de persones amb discapacitat als nostres equips. El 2020, vam signar el compromís de The Valuable 500 per incorporar la inclusió de la discapacitat a la nostra agenda de lideratge.

Persones amb Discapacitat

Comunitat LGBTQ+

Estem compromesos a fomentar un entorn de treball obert i inclusiu on les persones es sentin còmodes i segures de poder mostrar-se tal com són. Aquest és el nostre compromís:

 • Donem suport al UN’s LGBTI Standards of Conduct for Business.
 • Treballem per potenciar un entorn de treball inclusiu mitjançant workshops i formacions als nostres empleats
 • Reforcem la cultura basada en el respecte mitjançant la Política de Nestlé contra la discriminació, la violència i l'assetjament a la feina
 • Disposem d'una Política Parental que ofereix els mateixos beneficis i flexibilitat als empleats amb independència del gènere de les parelles
 • Hem establert col·laboracions amb grups LGBT+ per lluitar conjuntament pels drets civils i protecció en l'àmbit laboral del col·lectiu LGBT+. A Espanya, ens hem adherit a REDI, la primera xarxa interempresarial i d'experts en matèria de diversitat i inclusió dels empleats LGBTI i aliats a Espanya. Altres exemples són lAutre Cercle a França, Stonewall Diversity Champions a UK, PARKS a Itàlia, etc.
 • Hem estat reconeguts per organitzacions sense ànim de lucre com la Swiss LGBTI Label, certificació que distingeix les empreses amb una cultura corporativa oberta i inclusiva cap al col·lectiu LGBTI.
 • Potenciem el debat obert entre els empleats a través de grups com Proud@Nestlé, per fomentar el diàleg i generar un espai segur on compartir inquietuds sobre el món LGBT+.
 • Treballem per donar suport als nostres empleats transgènere. Per exemple, a través d'una política d'inclusió transgènere al Regne Unit i als EUA, oferim suport econòmic il·limitat per assumir costos mèdics als empleats que se sotmeten a un canvi de gènere. A més, al Brasil oferim suport legal i administratiu als empleats transgènere que estan en procés de recertificació del seu nom i sexe.
Comunitat LGBTQ+

Inclusió racial y ètnica

Nestlé ha avançat en la inclusió racial i ètnica des de fa temps. Actualment, més del 85% dels llocs de lideratge als països on operem estan ocupats per empleats locals que són veritablement representatius de les comunitats on operem. Nestlé va ser un dels membres fundadors de Partnering for Racial Justice in Business initiative del Fòrum Econòmic Mundial.

Inclusión racial y étnica

No importa on viatge amb la meva parella- trobem productes Maggi a tot el món i estic orgullós de ser part d'això! Quan vaig haver de viatjar als Estats Units per a l'adopció del nostre fill, Nestlé em va brindar tot el suport que necessitava. A més, els nostres companys de Nestlé als Estats Units també ens van ajudar proporcionant-nos el necessari per al nostre bebè.

Quan estava a Síria, ja m'interessaven el funcionament de les màquines i els seus processos de control electrònics. Quan vaig acabar les meves pràctiques i vaig aconseguir adquirir un major coneixement vaig tenir la meva primera experiència d'un any en Nestlé Wagner. Des que la meva família va trobar refugi en Nonnweiler després de la nostra sortida del país, ja puc plantejar-me un futur professional aquí, i Nestlé Wagner GmbH és la meva primera opció per a desenvolupar la meva carrera professional. Nestlé Wagner m'ofereix la seguretat laboral i oportunitats de desenvolupament que estic buscant.

Nestlé és una companyia globalment reconeguda, on l'equilibri entre vida professional i personal, així com amb una cultura basada en la confiança són elements clau. Nestlé és una empresa que t'ajuda a desenvolupar-te, en la qual sempre pots trobar noves experiències laborals i de formació. Treballar en Supply Chain em permet tenir visibilitat del cicle de vida del producte de principi a fi, i comporta desenvolupar un pensament innovador al més alt nivell i amb un gran impacte. M'encanten el ritme ràpid i l'entorn canviant.


Una organització inclusiva

La nostra força, innovació i inspiració rau en la diversitat de la nostra gent i les comunitats. Coneix més sobre les nostres iniciatives de D&I: