Sort results by
Sort results by

Igualtat de gènere

La igualtat de gènere a Nestlé és una de les prioritats de Creació de Valor Compartit en l'àmbit dels Recursos Humans. En paraules de Paul Bulcke, màxim responsable executiu de la Companyia, “la igualtat de gènere és una condició indispensable per garantir la competitivitat de l'empresa”.

Pla d'igualtat

El 2010 es va signar el primer Pla d'Igualtat a la seu de Nestlé Espanya, a Esplugues de Llobregat. Aquest Pla estableix els objectius i plans d'acció que tendeixen a aconseguir la plena igualtat d'oportunitats, i inclou aspectes de sensibilització als líders de l'organització, polítiques concretes de selecció de personal i promoció interna, desenvolupament de mesures de flexibilitat que facilitin la conciliació de la vida personal i professional i la gestió activa de totes les variables que incideixen en un progrés més accelerat de l'equilibri entre gèneres.

Actualment, Nestlé a Espanya ja està incorporant un percentatge més alt de dones que d'homes al seu equip humà, però l'objectiu principal és accelerar la igualtat als nivells d'alta responsabilitat i al col·lectiu de vendes, així com signar plans d'igualtat per a tots els centres de treball de Nestlé a Espanya.