Trainees / Pràctiques

Professional fent un cop d'ull a la documentació

Si has acabat els estudis (Grau / Llicenciatura / Enginyeria) i tens interès a iniciar el teu desenvolupament professional amb nosaltres, Nestlé t'ofereix la possibilitat d'assumir reptes per aconseguir desplegar tot el teu potencial.

Creem un ambient de treball gratificant que posa èmfasi a la responsabilitat de l'individu, l'oportunitat i l'autonomia. Fomentem el creixement dels nostres treballadors a través del desenvolupament continu, la formació en el lloc de treball, programes de mentoring i l'accés als nostres Centres de Formació (tant a nivell nacional, ubicat a Esplugues de Llobregat, com internacional, ubicat a Suïssa).

A part de les oportunitats de les diferents àrees o negocis, Nestlé compta amb un programa específic per al desenvolupament professional dins l'àrea de Generating Demand. El programa Nesfit compta amb la possibilitat de realitzar diferents estades als departaments que Nestlé considera troncals dins de l'empresa. És un programa tutoritzat per un director i amb una durada aproximada de 2 anys i mig.

Informa't sobre el procés de selecció i les diferents àrees de negoci on cobrir les pràctiques.