Per què treballar a Nestlé?

Com a empresa líder en nutrició, salut i benestar, el nostre objectiu és millorar la vida de les persones, en qualsevol lloc i cada dia.

Grup de persones treballant

El nostre desig de crear impacte i marcar la diferència en el món corporatiu fa que algunes persones es moguin per la raó i altres per l'emoció. A Nestlé tindràs l'oportunitat de créixer en les dues esferes: tant en la professional com en la personal, intel·lectual i emocional.Oportunitats de treball

Començaràs per entendre la nostra visió com a companyia mundial de Nutrició, Salut i Benestar. Descobriràs que les funcions més juniors tenen característiques comunes. La responsabilitat individual i l'autonomia són una realitat a Nestlé. D'aquesta manera, mentre et gaudeixes dels beneficis d'un excel·lent aprenentatge, també hauràs d'aprofitar al màxim les oportunitats de desenvolupament i formació laboral.

Recolzarem el teu creixement personal a través d'un treball flexible en un entorn divers. Animem els nostres treballadors a visualitzar la seva carrera com un viatge i a pensar a llarg termini sobre com volen desenvolupar o aprofundir els seus coneixements, la qual cosa et permetrà reconèixer les teves prioritats de carrera, tenint en compte que aquestes canviaran i seran flexibles al llarg del temps.

D'altra banda, tindràs la possibilitat d'adquirir experiència a l'estranger –actualment comptem amb més de 2.000 col·laboradors estrangers de 96 països– sense oblidar mai el talent local.

Reptes laborals

Disposaràs d'oportunitats constants per ampliar i diversificar la teva experiència i desenvolupar les teves habilitats. La flexibilitat individual i la capacitat de pensar a llarg termini són essencials.

Tot i el recolzament que oferim, és important no subestimar el repte. Superar les expectatives de Nestlé significa compartir la nostra passió per millorar la vida i viure d'acord amb els nostres valors d'integritat i honestedat, tot assumint la responsabilitat per al futur.

Logo Unviersum Global logotip de MercoEmpresa amb Millor
Reputació a Espanya
en gran consum
Logotip de Randstad