Pràctiques per a estudiants

Si ets estudiant, realitza les teves pràctiques de treball a Nestlé i creix amb nosaltres.

Estudiants parlant

A Nestlé, la col·laboració temporal d'estudiants en pràctiques permet un apropament al món de l'empresa per adquirir experiència professional a través de l'aprenentatge constant. Les pràctiques permeten l'adquisició real de coneixements i experiències, l'aplicació dels conceptes teòrics i la pràctica dels comportaments per a les relacions interpersonals en l'entorn professional. Són una gran oportunitat per a créixer i assolir el teu màxim potencial. Més d'un terç de la nostra Junta Executiva va començar la seva carrera com a aprenent a Nestlé.

El Programa de Pràctiques de Nestlé consta d'un pla d'acolliment i integració traçat per a promoure l'adaptació dels estudiants acabats d'incorporar al nou entorn de treball, als companys i a la cultura corporativa. Des de l'inici de la col·laboració en pràctiques se li assigna a l'estudiant un tutor que en realitzarà el seguiment, el qual li facilitarà el suport necessari per al seu desenvolupament tant personal com professional i potenciarà el seu treball, progrés i resultats.

A les Oficines Centrals de Nestlé Espanya, situades a Esplugues de Llobregat (Barcelona), les pràctiques es realitzen a través d'un conveni de col·laboració amb universitats. Són pràctiques a jornada completa, amb una durada d'entre 6 - 9 mesos i remunerades.

Informa't sobre el procés de selecció i les diferents àrees de negoci on cobrir les pràctiques.