Global Youth Initiative: Nestlé needs YOUth

La Global Youth Initiative: Nestlé needs YOUth és la iniciativa internacional que agrupa tots els esforços de Nestlé per ajudar els joves a tot el món, tant a nivell individual com de forma conjunta amb altres companyies, com és el cas de Alliance for YOUth.

El 2017, Nestlé va anunciar un nou objectiu a nivell global: ajudar deu milions de joves de tot el món a tenir accés a oportunitats laborals i de desenvolupament econòmic d'ara fins a 2030. Per aconseguir aquest objectiu, la iniciativa té ara un enfocament més extens: ja no se centra només en la empleabilitat sinó que també dóna suport a les noves generacions d'agricultors i joves emprenedors a tota la cadena de subministrament.

Nestlé també ratifica el seu compromís amb els joves sent una de les primeres empreses a unir-se a la Iniciativa Global sobre Treball Decent per als Joves, liderada per l'Organització Internacional del Treball (OIT).

A Espanya

Nestlé Espanya es compromet a promoure 1.400 noves oportunitats d'ocupació i formació per a joves entre 2017 i 2020 en el marc de la Global Youth Initiative: Nestlé needs YOUth.

Aquesta xifra se suma als més de 1.600 joves espanyols menors de 30 anys que es van beneficiar de la iniciativa “Nestlé needs YOUth” de 2014 a 2016.

Artículos relacionados