Ambient laboral

Diversitat cultural a la feina

Treballador de Nestlé prenent un cafè

La diversitat ha estat sempre la base de la nostra actuació. La forta diversitat cultural ha guiat el nostre èxit. Ens esforcem per ajustar-la a cadascuna de les comunitats on operem i apreciem les perspectives úniques que les persones ens proporcionen. Creiem que tenim la responsabilitat social de promoure la diversitat, la qual també aguditza la nostra actuació i ens aporta més avantatges enfront la competència.

Així doncs, ens esforcem a desenvolupar l'ambient, la cultura i el lideratge que promoguin la igualtat d'oportunitats per a totes les persones i en tots els àmbits.

Salut i Benestar dels Col·laboradors

Grup de traballadors

La nostra visió i els nostres valors s'han de reflectir en tot allò que fem. Creiem que s'han de viure i experimentar cada dia. Animem els nostres treballadors a tenir un estil de vida actiu i promoure els hàbits de salut i benestar que ens diferencien.
Seguretat i Salut a la feina

Ens basem en la cura dels nostres consumidors, de les comunitats a les quals pertanyem i, per suposat, dels nostres treballadors.

La seguretat i la salut són fonamentals en tot el que fem. Considerem que un accident és massa per a nosaltres. És per això que ens centrem en la recerca de solucions noves i inspiradores que ens ajudin a involucrar i sensibilitzar els treballadors dels diferents negocis amb aquestes qüestions, tot aprofitant els èxits assolits ja en aquest àmbit.

La nostra salut i seguretat ha millorat considerablement. Ens hem compromès a reduir a zero els accidents, i això vol dir que hem de ser líders al món en les nostres iniciatives i pràctiques.