L'oli de palma en les llets infantils

març 30, 2017

Per què utilitzem oli de palma?

La llet materna és el millor aliment per als nounats. Per als nadons que no poden ser alletats durant el període recomanat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), Nestlé proporciona productes segurs i nutritius que ajuden al seu creixement i desenvolupament.

La llet materna és rica en àcids grassos, els quals són importants per a l'apropiada nutrició del nadó. Un dels principals àcids grassos components de la llet materna és l'àcid palmític. L’ oleïna de palma, un component segur de l'oli de palma, és una font excel·lent d'àcid palmític, que fa possible oferir el perfil lipídic el més similar possible a la llet materna.

L’ oleïna de palma s'ha utilitzat durant molts anys per diferents fabricants com una bona i ben tolerada font de greix en llets infantils, i està reconeguda com a segura per part de les autoritats sanitàries nacionals i internacionals. La composició de les llets infantils està estrictament regulada per les autoritats sanitàries de tot el món per garantir que és segura i nutricionalment apropiada com a substitutiu de la llet materna.

Les llets infantils de Nestlé són segures per a la salut dels nounats

Garantim que totes les nostres llets infantils són totalment segures i estan alineades amb les indicacions de les organitzacions internacionals de seguretat alimentària i de les autoritats locals.

Ens proveïm d'oli de palma complint estrictament, i de vegades superant, les lleis i normatives de seguretat alimentària. La qualitat i seguretat dels nostres productes és per a nosaltres una prioritat no negociable.

A Nestlé seleccionem als nostres proveïdors i monitoritzem contínuament els nostres processos per assegurar-nos que tots els nostres ingredients se sotmeten a rigorosos controls de seguretat i compleixen amb tots els requisits legals, així com amb les recomanacions en matèria de seguretat dels experts.

Nestlé considera que la llet materna és el millor aliment per als nounats

Nestlé considera que la llet materna és el millor aliment per als nounats. Per això, dóna suport a la recomanació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) d'alimentar als bebès exclusivament amb llet materna durant els primers sis mesos de vida i de continuar alletant-los després mentre s'introdueixen aliments complementaris, seguint sempre la recomanació de professionals de la salut i de les autoritats sanitàries.

Receptes i productes sense oli de palma

Usem l'oli de palma refinat i els seus components com a ingredient en diversos productes alimentaris i begudes, complint rigorosament amb tots els requeriments de seguretat alimentària. No obstant això, al mateix temps i sent conscients de la preocupació que suscita l'ús de l'oli de palma, treballem per, sempre que sigui possible, llençar receptes i productes sense oli de palma.