Avui

Nestlé a España, avui

Laurent Dereux, Director General

Jacques Reber, Director General

Edifici Nestlé a Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Edifici Nestlé a Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Nestlé està present en sectors molt diversos de l’alimentació i ofereix al consumidor una àmplia i variada gamma de productes alimentaris que, en un moment o altre de la seva vida, formen part dels seus hàbits de consum: aliments infantils, lactis, xocolates, cafès i begudes a base de cereals, productes culinaris, cereals per a l’esmorzar, gelats, ultracongelats, aigües embotellades i especialitats de nutrició clínica. També té una important presència en el mercat d’aliments per a mascotes.

Amb una xifra de negocis de 1.930 milions d’euros el 2018, Nestlé és líder del sector alimentari a Espanya.

El 2018, les exportacions van arribar a 73 països de tot el món, concentrant-se el 72% de les exportacions en 9 països que, de major a menor xifra de negoci, són França, Regne Unit, Portugal, Grècia, Alemania, Suiza, Països Àrabs, Itàlia i Polònia.

La xifra de negocis de les exportacions de Nestlé Espanya el 2018 va ser de 594 milions d'euros.

Des de 1976, la seu central de la companyia es troba en Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Nestlé a Espanya compta amb una plantilla mitjana de 4.130 persones.

La política de promoció interna fa de la formació una de les eines més importants per garantir la competitivitat dels recursos humans. A la seva seu central, Nestlé España disposa d’un centre de formació propi, la activitat del qual es complementa amb la que es du a terme a les fàbriques i al centre internacional de Rive-Reine, a Suïssa.