Sobre Nestlé

Nestlé és...la major empresa d'aliments i begudes del món, amb presència en 190 països. Comptem amb més de 2.000 marques, algunes mundialment icòniques i altres regionals, que representen una gran varietat de productes.

El nostre Propòsit


El propòsit de Nestlé és millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable.


Les nostres ambicions


Hem definit tres ambicions generals que guiaran els nostres esforços per aconseguir els compromisos que ens hem fixat per al 2020 i que donen suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Ajudar
50 milions
de nens a portar una vida més saludableFamilies
Ajudar a millorar les condicions de vida de
30 milions
de persones en comunitats directament relacionades amb les nostres activitats empresarials

Comunitat
Treballar per aconseguir un impacte mediambiental
zero
en les nostres activitats
Planeta

La nostra història


Volem contribuir a crear un món millor i més saludable. Així vam començar fa ja més de 150 anys, quan Henri Nestlé va crear una papilla infantil que va salvar la vida d'un nadó.

Des de 1866, hem ofert productes innovadors basats en principis científics que milloren la qualitat de vida. Descobreix la nostra història!

Els nostres valors


Els nostres valors es reflecteixen en la nostra forma de treballar; actuem sempre de forma legal i honesta, amb respecte tant cap als nostres propis empleats com cap a les persones amb les quals fem negocis. Llegeix més sobre els nostres Principis empresarials.

Pares i filla