Les nostres marques de xocolates

La xocolata, especialment la negra, és rica en antioxidants naturals anomenats polifenols, similars als que es troben al té, vi negre, fruites i vegetals.

  • Logotipo Nestlé Extrafino
  • Logotipo Caja Roja
  • Logotipo KitKat
  • Logotipo Nestlé Postres
  • Logotipo Nestlé recetas chocolatería
  • Logotipo Nestlé Gold
  • Logotipo Milkybar
  • Logotipo Nesquik
  • Logotipo Crunch
  • Logotipo After Eight
  • Logotipo Smarties
  • Logotipo Dolca
  • Logotipo Lion
  • Logotipo Quality Street
  • Logotipo Turrones de chocolate Nestlé
Noia menjant xocolata

Font natural d'antioxidants

La xocolata, especialment la negra, és rica en uns antioxidants naturals anomenats polifenols, semblants als que trobem al te, al vi negre, la fruita i els vegetals. Tot i que és un aliment molt energètic pel seu contingut en hidrats de carboni i greixos, pot formar part d'una dieta sempre que sigui equilibrada i variada i no se n'abusi.

Noi en camp de cacau

Un futur millor per als cultivadors de cacau

The Cocoa Plan és la forma com a Nestlé englobem totes les nostres iniciatives passades i futures amb l'objectiu d'assegurar un futur sostenible per a la indústria del cacau i les comunitats que en depenen. Nestlé sempre ha funcionat amb aquesta filosofia.