Nestlé a la societat

Nestlé és...la major empresa d'aliments i begudes del món, amb presència en 190 països. Comptem amb més de 2.000 marques, algunes mundialment icòniques i altres regionals, que representen una gran varietat de productes.

Àrees que impactem


Impulsats pel propòsit de la nostra empresa de millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable, hem definit tres ambicions generals que guiaran els nostres esforços per aconseguir els compromisos per a 2020 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Les nostres iniciatives se sustenten en 42 compromisos.

Per a les persones i les famílies

Ajudar 50 milions de nens a portar una vida més saludable.


Icona de persones

Per a les nostres comunitats

Contribuir a millorar les condicions de vida de 30 milions de persones directament relacionades amb les nostres activitats empresarials
Icona de cases

Per al planeta

Esforçar-nos per aconseguir un impacte mediambiental zero en les nostres activitats


Icona de fulles i muntanyes

Com actuem


Guiats per uns valors basats en el respecte, treballem amb els nostres col·laboradors per crear valor compartit, contribuint a una societat millor alhora que garantim l'èxit a llarg termini del nostre negoci. És el que denominem Creació de Valor Compartit i és un principi que integrem en totes les nostres accions.