Global youth initiative: Nestlé needs YOUth

A Nestlé, estem convençuts que les societats no poden prosperar si no ofereixen oportunitats als joves. L’Organització Internacional del Treball estima que dos de cada cinc joves estan descoupats o tenen una feina que els manté en situació de pobresa. Com empresa d’abast mundial, estem decidits a ajudar als joves a desenvolupar les seves habilitats i a ampliar la seva experiència laboral amb la finalitat que trobin feina o creïn les seves pròpies empreses.

Volem ajudar als joves a accedir al mercat laboral, a les futures generacions d’agricultors i als joves que vulguin crear una empresa. Això ajudarà a crear societats pròsperes i donarà suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Per aquest motiu, estem ampliant la iniciativa “Nestlé needs YOUth” perquè cobreixi tota la nostra cadena de valor, des de l’obtenció de les matèries primes fins a la fabricació i distribució dels productes.

El nostre objectiu

El nostre objectiu és ajudar a 10 milions de joves de tot el món a tenir oportunitats laborals i de desenvolupament econòmic des d’ara fins al 2030.

Les nostres accions

En l’última dècada, hem col·laborat en la formació de milers de joves perquè aconseguissin feina. Hem format i donat suport a més de quatre milions d’agricultors arreu del món i hem col·laborat perquè dos milions de dones desenvolupin habilitats empresarials.

Per aconseguir el nostre objectiu, ens centrarem en tres àrees clau:

Ocupació i ocupabilitat

Jove empleat de Nestlé

Volem ajudar als joves a desenvolupar les seves habilitats per trobar feina a través de quatre iniciatives: "Oportunitats laborals", "Oportunitats formatives”, "Programa d’orientació professional" i "Alliance for YOUth".

Agricultors emprenedors

Mans d'un agricultor recollint arròs

Col·laborem en la formació de la nova generació “d’agricultors emprenedors” oferint ajuda als joves agricultors amb l’objectiu ques es converteixin en els líders del seu sector i de millorar el rendiment econòmic dels seus cultius. Ells cultivaran les matèries primes que necessitem per elaborar els nostres productes. Els animem a presentar les seves iniciatives a la plataforma HENRI@Nestlé.

Emprenedoria

Equip de joves emprenedors reunits

Impulsem l’emprenedoria a través de la identificació i el desenvolupament del talent empresarial dels joves. Ells seran els que ens ajudaran a arribar a nous mercats i consumidors, i els que trobaran les solucions als reptes empresarials del futur.