Nestlé a la societat

Millorant la qualitat de vida i contribuint a un futur més saludableCada dia impactem en les vides de milers de milions de persones: des dels agricultors amb els quals treballem fins a les persones i les famílies que gaudeixen dels nostres productes, i des de les comunitats en les quals vivim i treballem fins al medi ambient del qual tots depenem.

Àrees que impactem


Impulsats pel propòsit de la nostra empresa de millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable, hem definit tres ambicions generals que guiaran els nostres esforços per aconseguir els compromisos per a 2020 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Les nostres iniciatives se sustenten en 42 compromisos.

Dona i nen, casa i bosc
PER PERSONES & FAMÍLIES

Ajudar a
50 milions
de nens a portar una vida més saludable
PER A COMUNITATS

Ajudar a millorar les condicions de vida de
30 milions
de persones en comunitats directament relacionades amb les nostres activitats empresarials
PER AL PLANETA

Treballem per a millorar la
sostenibilitat
i aconseguir un menor impacte mediambiental

Com actuem


Guiats per uns valors basats en el respecte, treballem amb els nostres col·laboradors per crear valor compartit, contribuint a una societat millor alhora que garantim l'èxit a llarg termini del nostre negoci. És el que denominem Creació de Valor Compartit i és un principi que integrem en totes les nostres accions.


Informació relacionada