Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FAQs treball a Nestlé

Preguntes freqüents sobre les nostres ofertes de treball

 

Amb quina freqüència es publiquen ofertes de treball al web de Nestlé?

Consulta el nostre web regularment per assegurar-te que coneixes les noves oportunitats.

Pujar

Puc enviar la mateixa sol·licitud per correu postal/electrònic?

Totes les sol·licituds es realitzen online. Aquesta és la millor manera de ser considerat per a qualsevol oportunitat oberta o futures oportunitats que es presentin.

Pujar

Quins beneficis obtinc en introduir la meva informació personal i dades de contacte?

Un cop fet el teu registre en línia, pots enviar la teva sol·licitud sempre que ho consideris oportú, sense haver de tornar a introduir les teves dades personals. Pots conservar o modificar la informació en qualsevol moment i guardar les teves cerques anteriors, perquè puguis accedir-hi sense complicacions.

Pujar

Quant de temps es tarda a fer el registre o a enviar una sol·licitud online?

El procés d'inscripció online no hauria d'allargar-se més de 10 minuts. Quanta més informació presentis, més fàcil serà analitzar les teves oportunitats de feina. Així doncs, pren-te el temps necessari per omplir tots els camps correctament. Si vols enviar-nos la teva sol·licitud, dedica 15 minuts a adjuntar-nos també la teva carta de presentació, el teu CV i respondre a preguntes específiques sobre l'oferta en qüestió.

Pujar

Qui té accés a les meves dades personals un cop realitzada la inscripció online?

La teva informació personal només serà visible per l'equip responsable de selecció.

Pujar

Com puc assegurar-me que he enviat la meva sol·licitud?

Un cop finalitzat el procés d'omplir els camps amb les teves dades, rebràs un avís de confirmació per correu electrònic.

Pujar

Com es posaran en contacte amb mi?

Si has realitzat la sol·licitud online i has introduït correctament la teva adreça electrònica i el teu número de telèfon, et poden contactar per ambdues vies. Si us plau, assegura't d'haver introduït les teves dades correctament.

Pujar

Com funciona el procés de contractació?

El procés sempre serà adient al nivell de responsabilitats inherents a la funció a la qual estàs optant. En general, el procés implicarà una entrevista telefònica i el procés de selecció en si mateix.

Pujar

En intentar entrar al sistema, rebo un missatge d'error. Per què?

Si us plau, comprova que compleixes els requisits mínims de la plataforma. Pot ser que hagis de descarregar algunes eines de software específiques per tal de garantir que el programa funciona correctament.

Pujar

  • |/asset-library/Documents/css/estilos_es_prs.css
  • |/asset-library/Documents/css/estilos_es_prs_faqs.css