Sort by
Sort by

Què està fent Nestlé per a garantir una desforestació zero?

Magdi Batato, director de operaciones

 

Els boscos són clau per a preservar la biodiversitat, combatre el canvi climàtic i complir el nostre compromís d'aconseguir zero emissions netes per a 2050. També proporcionen un mitjà de vida a milions de persones a tot el món. Estem decidits no sols a protegir els boscos que es troben en bon estat, sinó també a restaurar els que estiguin degradats.

El 2010, ens vam comprometre a posar fi a la desforestació a les nostres cadenes de subministrament per a 2020. Durant els últims deu anys, hem estat utilitzant una sèrie d'eines, que inclouen el mapatge de la cadena de subministrament, la certificació, el monitoratge per satèl·lit i les avaluacions sobre el terreny, per a garantir que els productes bàsics que comprem (carn, oli de palma, polpa i paper, soja i sucre) i que comporten un risc per als boscos, no estiguin vinculats a la desforestació. Al desembre de 2020, el 90%  d'ells es van declarar productes obtinguts lliures de desforestació (pdf, 200 Kb). Continuem treballant amb petits productors i grans proveïdors per aconseguir el 100%  lliure de desforestació per a finals de 2022. També ens hem compromès a garantir, per a finals de 2025, que el cacau i el cafè que comprem no hagin ocasionat desforestació.

Basant-nos en el nostre treball durant l'última dècada, estem passant de gestionar els riscos de la desforestació a les nostres cadenes de subministrament a conservar i restaurar activament ajudant els boscos i les comunitats a prosperar els boscos i els ecosistemes naturals del món, alhora que promovem mitjans de vida sostenibles i respectem els drets humans. Com a part d'aquesta tasca, ens hem compromès a plantar 200 milions d'arbres per a 2030.

També continuem ajudant a abordar les causes fonamentals de la desforestació per mitjà de l'acció col·lectiva i el compromís amb totes les parts interessades rellevants, inclosos agricultors, proveïdors, empreses similars, governs, organitzacions multilaterals i no governamentals, i organismes de certificació. A més, participem activament en el suport a les normatives, les polítiques i el desenvolupament de programes i incentius necessaris per a protegir els boscos i les comunitats que depenen d'ells.

Implicar els nostres proveïdors

Utilitzem les dades proporcionades per Starling per a informar els nostres proveïdors sobre els riscos de desforestació. Aquest gràfic il·lustra el procés que seguim per a implicar-los.

Clic per engrandir