Sort by
Sort by

Iniciativa per als Joves

El compromís de Nestlé amb els joves

El 2013, la desocupació juvenil a Europa havia assolit nivells molt crítics. Davant d'aquesta problemàtica, Nestlé va crear la iniciativa Nestlé YOUth initiative per donar suport als joves en la seva vida professional.

L'octubre del 2020, Nestlé va anunciar que oferirà a nivell mundial experiències de treball i formatives a 40.000 joves fins al 2025.

Entre les activitats que inclou la iniciativa, destaquen:

  • Proporcionar 20.000 primeres oportunitats laborals i 20.000 aprenentatges i períodes de pràctiques a Europa, Orient Mitjà i Àfrica del Nord per al 2025.
  • Habilitats digitals. Nestlé està desenvolupant encara més la seva YOUth eBusiness Academy: els estudiants inscrits obtindran habilitats digitals avançades i una certificació oficial en finalitzar.
  • Donar suport a l'emprenedoria agrària. Nestlé treballa amb agricultors joves per ampliar les pràctiques agrícoles sostenibles i així accelerar el moviment cap a una cadena de subministrament d'aliments neutral en carboni.
  • Activitats en línia de “preparació per al treball”. Organitza i participa en fires professionals digitals i tallers per ajudar a aquest col·lectiu a buscar feina.
  • Foment de l'emprenedoria. Sota el lideratge d'EY, Nestlé i Alliance for YOUth estan unint forces amb Junior Achievement Europe, el proveïdor europeu més gran d'educació en emprenedoria, per ajudar els joves a adquirir competències empresarials.

A Espanya

La companyia oferirà unes 2.000 oportunitats de formació i ocupació per a joves menors de 30 anys entre el 2021 i el 2025. Des de l'inici de “Nestlé needs YOUth”, més de 3.000 joves ja s'han beneficiat de la iniciativa i més de 1.600 joves han signat algun tipus de contracte laboral. A més, uns 1.900 estudiants, tant universitaris com de formació professional, han accedit a algun programa de formació a Espanya.

Així mateix, la Companyia ha estat pionera en impulsar la implementació de nous programes de Formació Professional Dual. Des de l'inici, més de 500 estudiants han rebut formació a les fàbriques de Nestlé a Espanya.

L'Alliance for YOUth

Impulsada per Nestlé el 2014, Alliance for YOUth està composta per unes 300 empreses que volen ajudar a els joves a entrar al mercat laboral amb oportunitats i experiències laborals significatives, a través de períodes de pràctiques i aprenentatges.

Nestlé i l'Alliance for YOUth han anunciat avui que crearan 300.000 noves oportunitats per als joves a Europa, l'Orient Mitjà i l'Àfrica del Nord per al 2025.

Els socis europeus inclouen les següents empreses: Adecco Group, BT, Cargill, CEMEX, ENGIE, EY, Facebook, Firmenich, Microsoft, Nestlé, Nielsen, Publicis Groupe, Salesforce, Solvay i White & Case.

A la recerca de feina o pràctiques?

Aconsegueix més oportunitats

Amb els nostres socis estem construint una Aliança per a l'Ocupació Juvenil. Això obre encara més oportunitats de treball per a tu en les empreses dels nostres socis, en sectors que van des de la logística i l'administració fins a la producció i els serveis. Dona un cop d’ull a la pàgina de Facebook All4YOUth per saber més sobre les nostres oportunitats.

Tens més preguntes sobre la iniciativa d'ocupació juvenil? Visita la nostra pàgina de preguntes freqüents.