Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Què és i qui el pot utilitzar?

Nutriplato® mostra les proporcions dels grups d’aliments que formen part dels dos àpats principals: el dinar i el sopar. És igual si aquest àpat principal es presenta en un únic plat o si es reparteix entre un primer i un segon plat; el que realment és important és mantenir les proporcions adequades de cada grup d’aliments..

Per exemple, un plat únic de filet de peix amb patata i amanida pot servir-se en dos plats: amanida de primer i filet de peix amb patata de segon.

Nutriplato® ofereix idees i consells per ajudar a seguir un estil d’alimentació saludable de tipus mediterrani que satisfaci les necessitats nutricionals i alimentàries dels infants, tenint en compte la seva edat.

Nutriplato®

Aquest plat està dissenyat per a nens de 4 a 12 anys, encara que els seus principis es poden aplicar a tots els membres de la família, tenint en compte les quantitats adequades a cada edat. La guia explicativa del Nutriplato®, adreçada a pares o cuidadors, ofereix informació, consells i receptes atractives i fàcils perquè els infants mengin les proporcions adequades de cada grup d’aliments.