Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Per què ho fem?

Un plat amb trossos de carabassa ajunto una llibreta on en una fulla posa nutriplato®

En els últims anys, l’estil de vida de la població espanyola ha canviat molt: s’ha allunyat de la dieta mediterrània i ha mostrat una tendència cap a hàbits més sedentaris. Aquests dos aspectes han provocat l’augment de diversos trastorns, com ara el sobrepès i l’obesitat entre la població general, tant en adults com en infants.

Durant la infantesa és quan s’estableixen els hàbits alimentaris que perduraran fins a l’edat adulta, de manera que és fonamental consolidar una alimentació saludable de manera precoç per promoure-la al llarg de la vida i prevenir múltiples problemes de salut.

Amb aquesta finalitat, experts en nutrició de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i de Nestlé han desenvolupat Nutriplato®, una eina educativa que pretén fomentar una alimentación saludable als més petits de casa, involucrant-hi tota la família. Nutriplato®, juntament amb la guia, busca que a casa es recuperin els valors de la dieta mediterrània, originària del nostre entorn i àmpliament coneguda pels seus múltiples beneficis per a la salut.