Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Les nostres marques de xocolates

Dona menjant xocolata

El cacau amb el qual elaborem les xocolates conté antioxidants. Un consum moderat de xocolata té cabuda dins d'una alimentació variada, equilibrada i d'un estil de vida saludable, ja que és un aliment molt energètic pel seu contingut en hidrats de carboni i greixos.


Logotip Nestlé Extrafino
Logotip Caja Roja
Logotip KitKat
Logotip Nestlé Postres
Logotip Nestlé recetas chocolatería
Logotip Nestlé Gold
Logotip Milkybar
Logotip Nesquik
Logotip Crunch
Logotip After Eight
Logotip Smarties
Logotip Dolca
Logotip Lion
Logotip Quality Street
Logotip Turrones de chocolate Nestlé

Noia menjant xocolata
Nutrició i salut
La xocolata, especialment la negra, és rica en uns antioxidants naturals anomenats polifenols, semblants als que trobem al te, al vi negre, la fruita i els vegetals. Tot i que és un aliment molt energètic pel seu contingut en hidrats de carboni i greixos, pot formar part d'una dieta sempre que sigui equilibrada i variada i no se n'abusi.
Noi en camp de cacau
Nestlé a la societat
The Cocoa Plan és la forma com a Nestlé englobem totes les nostres iniciatives passades i futures amb l'objectiu d'assegurar un futur sostenible per a la indústria del cacau i les comunitats que en depenen. Nestlé sempre ha funcionat amb aquesta filosofia.