Sort results by
Sort results by

Nescafé

Nescafé Gold

Una de les marques de cafè més populars del món. Disponible en moltes varietats per a tots els gustos i ocasions.

Una valuosa tradició de cafè

El deliciós sabor del teu cafè favorit reflecteix la seva valuosa història. El cafè Nescafé es va originar al Brasil en la dècada de 1930 com un exemple primerenc d'innovació i desenvolupament sostenible. Sobre la base de l'experiència en el processament de llet de Nestlé, desenvolupem cafè soluble per a ajudar milers d'agricultors brasilers a evitar les dificultats i el desaprofitament de cultius. Fidels a la nostra herència, continuem donant suport i treballant amb agricultors de tot el món.

Havent desenvolupat una forma de fer una tassa de cafè de qualitat simplement agregant aigua bullint, el cafè Nescafé es va llançar a Suïssa en 1938. Aviat es va exportar a França, el Regne Unit i els Estats Units. En 1965, la marca Nescafé va ampliar la seva innovació en oferir cafè soluble liofilitzat amb el llançament de Gold Blend. Al llarg dels anys, la innovació dels productes Nescafé ha evolucionat encara més per a capturar encara més l'aroma i el sabor natural de cada gra de cafè. Avui dia, els consumidors de tot el món gaudeixen de la qualitat, el sabor, l'aroma, la conveniència i la bondat natural del cafè Nescafé en molts formats diferents.

Per a obtenir més informació sobre Nescafé i la nostra passió per l'excel·lent cafè que respecta a les persones i la naturalesa, visita el lloc web de Nescafé.