I molt més

Nens de Sri Lankan gaudint de Nespray
PRODUCTES MÉS SALUDABLES: nens de Sri Lankan gaudint de Nespray (producte lacti d'origen local)

A Nestlé, la qualitat va molt més enllà del producte en si. Arreu del món i amb totes les nostres marques, estem compromesos amb una àmplia gamma d'iniciatives socials i mediambientals que en conjunt marquen la diferència.

En realitat, la nostra empresa ha funcionat així des de sempre, és part del que anomenem Creació de Valor Compartit. Per a nosaltres, procurar pel benestar dels altres i per la conservació del medi ambient és quelcom inherent al nostre compromís amb la millora de la qualitat de vida de les persones a través del consum de bons aliments i begudes. El nostre compromís amb l'elaboració de productes més saborosos, saludables i de confiança va, i sempre anirà, de la mà amb el respecte pel medi ambient i les persones amb les quals treballem, incloent els grangers que ens subministren les matèries primeres i les comunitats on operem.

Missatger carregant pack d'ampolles
MILLORES ALS ENVASOS: les ampolles Nestlé Waters ReSource estan fetes amb un 25% de PET reciclat

Fent especial atenció a la nutrició, els recursos hídrics i el desenvolupament rural, treballem per obtenir, fabricar i envasar els nostres productes d'una manera socialment responsable i ecològicament sostenible. D'aquesta manera, oferim als consumidors encara més motius per a fer-nos confiança i gaudir dels productes Nestlé.

Nutrició: Com a companyia líder mundial en nutrició, salut i benestar, creiem que el futur radica a ajudar la gent a dur una dieta més saludable. Independentment de si es tracta de combatre la carència de vitamines i minerals per un extrem o l'obesitat per l'altre, el nostre compromís se centra a ajudar les persones d'arreu del món millorant la seva nutrició i fomentant el coneixement.

Recursos hídrics i medi ambient: La nostra ambició és produir aliments i begudes tan saborosos com nutritius i que, a més a més, generin el menor impacte mediambiental possible. Fem servir valoracions científiques del cicle de vida per ajudar-nos a determinar on podem millorar el rendiment ecològic dels nostres productes, tant en la fase agrícola (treballant amb els grangers) com en les fases de consum i postconsum (ajudant els consumidors a preparar els aliments i a desfer-se dels envasos d'una manera respectuosa amb el medi ambient). Treballem contínuament per reduir les emissions de gasos hivernacle, eliminar els residus i millorar els nostres envasos.

Granger de cacau
AJUDA ALS GRANGERS: Nestlé dóna suport a la formació per ajudar els cultivadors de cacau i cafè a millorar la qualitat dels seus cultius i fer-los més sostenibles

Desenvolupament rural: L'agricultura dóna feina a més d'un terç de la població mundial en edat laboral. Tres quartes parts de la població per sota del llindar de la pobresa viu en zones rurals. Més de 680.000 agricultors es beneficien dels programes de desenvolupament rural de Nestlé, que contribueixen a millorar les pràctiques agrícoles, la gestió mediambiental i la qualitat de vida a les comunitats agrícoles.

A continuació presentem uns quants exemples de com les marques Nestlé ajuden activament les persones i el medi ambient.

  • Nescafé – La principal marca de cafè a nivell mundial també és pionera a l'hora d'ajudar els cultivadors de cafè de tot el món subministrant-los plàntules de cafè d'alta qualitat i millorant les seves pràctiques agrícoles i les seves polítiques mediambientals, des dels grans de cafè fins a la tassa dels consumidors
  • Nespresso – L'experiència cafetera inclou un compromís de "ecolaboration", l'eix del qual se centra a ajudar els cultivadors a assolir la "Qualitat AAA", incrementant els nivells de reciclatge de les càpsules Nespresso, millorant la tecnologia de les màquines Nespresso i reduint l'empremta ecològica de l'empresa a nivell global
  • The Nestlé Cocoa Plan – Juntament amb diverses inversions significatives, aquest programa a llarg termini, que ajuda a millorar la qualitat del cacau i la vida de les comunitats cultivadores, permet a les marques de xocolata Nestlé elaborar un cacau sostenible més enllà del seu gust excepcional

Per tenir més informació, visiteu les pàgines de categories de productes o sobre la Creació de Valor Compartit de Nestlé.