Opcions més saboroses i saludables

Imatge d'una mare amb la seva filla

Creiem que tots els aliments i begudes poden ser agradables i al mateix temps tenir un paper important en un dieta i un estil de vida sans i equilibrats.

Les nostres marques i productes són presents a les vides dels consumidors des del naixement fins a la maduresa, de l'esmorzar al sopar, a casa o a qualsevol lloc. Treballem per garantir el mateix nivell de compromís amb la qualitat, el gust i la nutrició de tots els nostres productes, amb l'objectiu de millorar les vides dels consumidors i seguir gaudint de la seva plena confiança.


La nostra estratègia de nutrició, salut i benestar es basa en tres principis fonamentals:

  1. Plaer i salut: Creiem que una bona nutrició ha de ser saborosa per poder gaudir-ne com a part d'una dieta sana i equilibrada. La gent vol que els aliments que ingereix siguin bons i sans alhora, de manera que si volem ser la seva primera opció, els nostres productes han de destacar tant pel seu gust com pel seu valor nutritiu. Això suposa un gran repte, i el nostre equip de científics i experts investigadors altament qualificats treballa amb l'objectiu de garantir que tots els nostres productes, en les diverses categories, no només tenen el millor sabor possible, sinó que a més a més també ajuden a dur un estil de vida més saludable
  2. Menjar amb moderació i de manera equilibrada: Intentem fomentar una nutrició responsable, una ingesta moderada i una selecció variada d'aliments en els hàbits alimentaris dels nostres consumidors. No hi ha res pitjor que els mals aliments, ja siguin dolços o salats, frescos o congelats. La moderació i la varietat són dos components clau per a una dieta agradable, saludable i equilibrada. La nostra gamma de productes es distingeix per incloure una gran varietat d'opcions per a cada moment del dia i per a tots els membres de la família: animem a tothom a descobrir totes les alternatives i a integrar-les a la seva dieta d'una manera equilibrada
  3. Comunicació transparent: Compartim amb els consumidors el contingut i el valor nutritiu dels nostres productes, incloent el valor energètic i el contingut de sucres, sals, greixos, proteïnes i fibres. Creiem que ser transparents és la millor manera de guanyar-nos la seva confiança. Una informació nutritiva senzilla i fàcil d'entendre apareix clarament detallada als milers de milions d'envasos que es comercialitzen cada dia arreu del món. Aquesta informació s'inclou a la brúixola nutricional de Nestlé (Nestlé Nutritional Compass)

El nostre compromís a llarg termini és procurar que la gent disposi de prou informació a l'hora de prendre decisions sobre la seva dieta i el seu estil de vida, tot ajudant-los a tenir cura de si mateixos i de les seves famílies.