Sort results by
Sort results by

Reclutament

recruitment-header
Reclutament - El que busquem

Les seves habilitats professionals són importants, però és tan important per nosaltres que els seus valors s'adhereixin a la nostra cultura. Estem impulsats pel propòsit de millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable i configurar tot el que fem junts. Excel·lent en aquest entorn significa compartir el nostre sentit de responsabilitat pels milers de milions de vides que tovem cada dia.

Volem el vostre compromís personal amb el que feu i la vostra passió per ajudar a construir i mantenir un entorn on tothom pugui fer tot el possible, col·laborant amb col·legues i socis per créixer i triomfar.

Wherever in the world you apply, our Talent Acquisition teams will provide a professional, timely and responsive service.

Nota:
En qualsevol lloc del món que apliqueu, els nostres equips de reclutament treballaran dur per fer que l'experiència de cerca de feina sigui el més fàcil possible. Val la pena visitar el lloc regularment per assegurar-vos que no us perdeu cap oportunitat nova. A continuació trobareu més detalls sobre el nostre procés. Fes un cop d'ull i, si encara teniu preguntes, consulteu les nostres preguntes freqüents.

El proceso

En cualquier parte del mundo que aplique, nuestros equipos de reclutamiento trabajarán arduamente para que su experiencia de búsqueda de empleo sea lo más fácil posible. Vale la pena visitar el sitio regularmente para asegurarse de que no se pierda ninguna oportunidad nueva. A continuación encontrará más detalles sobre nuestro proceso. Eche un vistazo y si todavía tiene preguntas, revise nuestras Preguntas frecuentes.

1 Cerca

El nostre lloc web inclou oportunitats de treball a tots els nostres negocis a tot el món.És important que ens prenguis el temps per investigar-nos com a empresa i la posició.L'ajust ha de ser el més adequat per a vostè, tant com vostè és per nosaltres. També us animem a seguir-nos a les xarxes socials i / o inscriure's per rebre els nostres butlletins per conèixer-nos i la nostra cultura única i inclusiva.

Comenceu a cercar

2 Apply

Per ser considerat per una de les nostres posicions, heu de sol·licitar-ho a través del nostre lloc web i complir amb totes les qualificacions bàsiques del lloc de treball. Ens mantenim en contacte amb vosaltres per correu electrònic, així que estigueu atents. També podeu consultar l'estat de la vostra sol·licitud en qualsevol moment si inicieu la sessió al nostre sistema.

3 Entrevista

Si reuneix les qualificacions bàsiques per a la feina, un dels nostres reclutadors (un humà, no un robot!) Revisarà exhaustivament la seva sol · licitud. Si esteu adaptat, un membre del nostre equip us contactarà per programar una primera entrevista. Això es pot dur a terme per telèfon. Assegureu-vos de prendre temps per preparar-se.

4 Oferta

Si ho fa passar l'entrevista i es considera el primer candidat per a la feina, llavors les felicitacions estan en ordre. Us contactarem en la majoria de casos per telèfon per avisar-vos d'una oferta verbal. Al cap de poc temps, rebrà accés al nostre lloc de pre-embarcament on revisarà més detalladament l'oferta escrita i altres documents importants.

5 Benvinguda

Un cop s'hagi acordat l'oferta i s'hagin realitzat correctament els procediments de fons necessaris, es desbloquejarà més contingut al mateix portal d'embarcament previ que hàgiu accedit anteriorment al pas quatre per ajudar-vos a preparar-vos per al primer dia amb nosaltres. També tindreu un contacte al que podeu dirigir totes les preguntes. Ens complau que ens uniu a nosaltres.