Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iniciativa Global de Joves

Iniciativa Global de Joves

Nestlé oferirà 15,000 llocs per a Formació Professional i pràctiques com a part d'un compromís general d'oferir 35,000 oportunitats de treball per a joves a Europa, Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica per a 2020.

Nestlé Needs YOUth

Nestlé needs Youth és la iniciativa internacional que agrupa tots els esforços de Nestlé per donar suport als joves a tot el món, tant a nivell individual com de forma conjunta amb altres companyies, com és el cas de Alliance for Youth.

En 2017, Nestlé va anunciar un nou objectiu a nivell global: ajudar a deu milions de joves de tot el món a tenir accés a oportunitats laborals i de desenvolupament econòmic des d'ara fins 2030. Per aconseguir aquest objectiu, la iniciativa té ara un enfocament més extens : ja no se centra només en l'ocupabilitat sinó que també dóna suport a les noves generacions d'agricultors i joves emprenedors en tota la cadena de subministrament.

Nestlé també ratifica el seu compromís amb els joves sent una de les primeres empreses a unir-se a la Iniciativa Global sobre Ocupació Decent per als Joves, liderada per l'Organització Internacional del Treball (OIT).

A Espanya

Nestlé Espanya es compromet a promoure 1.400 noves oportunitats d'ocupació i formació per a joves entre 2017 i 2020 en el marc de la Global Youth Initiative: Nestlé needs Youth.

Aquesta xifra se suma als més de 1.600 joves espanyols menors de 30 anys que es van beneficiar de la iniciativa "Nestlé needs Youth" de 2014 a al 2016.

 

El nostre compromís forma part de la nostra iniciativa juvenil global

AJUDA ELS JOVES A ACONSEGUIR EL MÓN

desenvolupar habilitats i esdevenir ocupable.

YouTube YOUth Card

 

Alianza para la juventud

Con el fin de crear un impacto social aún mayor, Nestlé fundó Alliance for YOUth en 2014 con la participación de más de 200 empresas.

La 'Alianza for YOUth es el primer movimiento paneuropeo impulsado por las empresas que se compromete a ayudar a los jóvenes a estar mejor preparados para ingresar al mundo profesional y mejorar sus oportunidades en un mercado de trabajo desafiante. La Alianza ofrecerá 230,000 nuevas oportunidades de trabajo para jóvenes europeos entre 2017 y 2020. Ya ha proporcionado capacitación y empleos a 115,000 jóvenes europeos desde 2014. Obtenga más información sobre Alliance for YOUth.

Atravesando el mundo

Nestlé lanzó una iniciativa juvenil global que amplía el alcance del exitoso programa en Europa. Nestlé Global Youth Initiative tiene como objetivo desarrollar jóvenes talentos para la empresa y ayudar a abordar la crisis mundial de desempleo juvenil.

Nestlé México es el primer mercado fuera de Europa en implementar la iniciativa de trabajo ampliado.

En busca de un trabajo,
¿Aprendizaje o pasantía?

Altres preguntes sobre la Iniciativa per a l'ocupació juvenil?

Visiteu les nostres preguntes més freqüents