Dins de Nestlé

inside-nestle
Beneficis

Com a empresa global, diversa i dinàmica, oferim moltes oportunitats emocionants i un paquet de recompenses per fer-ho.

Thumbnail
Salut i benestar dels empleats

La nostra visió i els nostres valors s'han de reflectir en tot el que fem. Creiem que han de viure es i experimentar-cada dia. Animem als nostres empleats a tenir un estil de vida actiu, promovent els hàbits de salut i benestar que ens diferencien. La seguretat i la salut són fonamentals en tot el que fem. Considerem que un accidentés massa per a nosaltres. 

runner
Recompenses

El nostre atractiu per a persones noves i existents no només descansa en les recompenses i beneficis econòmics que oferim. El nostre nom transmet valor i confiança a totes les nostres persones. Ens sentim orgullosos de les nostres fortes relacions entre els directius de línia i els companys de feina. Oferim un entorn global, divers i enriquidor. I tenim innombrables possibilitats d'aprendre i créixer. Tots aquests factors, les nostres recompenses totals, com els anomenem, contribueixen a la nostra apel·lació.

Thumbnail
Cultura de rendimiento

Una cultura d'alt acompliment, amb el suport dels seus propis beneficis i desenvolupament, és fonamental per a l'assoliment dels objectius individuals i organitzacionals. Aquesta cultura s'ha de l'alineament de responsabilitats i prioritats clares i desafiants, assegurant que els empleats són conscients de la contribució del seu treball a Nestlé.

El rendimiento es el factor más importante para determinar las oportunidades futuras dentro de Nestlé. Si nuestros empleados demuestran motivación para asumir nuevas responsabilidades, también deben demostrar su capacidad para hacerlo. Esto se demuestra a través de resultados firmes y consistentes en la evaluación de desempeño a lo largo de los años. Significa no solo cumplir los objetivos que se proponen, sino también cumplirlos de manera adecuada. La forma en que se logran los objetivos es tan importante como los resultados logrados. Valoramos a los empleados que llegan a los resultados de acuerdo con nuestra cultura de desempeño y que actúan de acuerdo con nuestros principios, entre los cuales se encuentran:

* Nestlé Business Principles 1 MB

* Principios de gestión y liderazgo de Nestlé 1MB

* Código de Conducta Empresarial de Nestlé 90.9KB

 

performance&culture
Desenvolupament professional

A Nestlé tindràs el suport i l'estímul per assolir el compliment real, creixent professionalment i personalment, col·laborant amb col·legues i socis tant en la cultura com en la manera de pensar.

Avaluació de talent i planificació de successions

La planificació de la successió és la forma en què planifiquem el desenvolupament professional i omplim treballs de nivell mitjà i superior. Som molt metòlics sobre com planificar aquest procés. No hi ha res a l'atzar. Els nostres plans de successió abasten tots els treballs clau a Nestlé i inclouen una llista dels possibles successors previstos per a aquests rols.

sources

La iniciativa ”Global YOUth Initiative” es una inversion de futuro. Queremos seguir desarrollando la nueva generación de líderes de Nestlé.

Thumbnail
Destaqueu-vos com vosaltres ens trobem
equal
Reclutament

En cualquier parte del mundo que aplique, nuestros equipos de reclutamiento trabajarán arduamente para que su experiencia de búsqueda de empleo sea lo más fácil posible. Vale la pena visitar el sitio regularmente para asegurarse de que no se pierda ninguna oportunidad nueva. Para obtener más información sobre nuestro proceso, haga clic en el botón de enlace a continuación. También puede consultar nuestros Consejos profesionales y Preguntas frecuentes.