Premis de Creació de Valor Compartit

 

Els Premis de Creació de Valor Compartit de Nestlé reconeixen les empreses innovadores y sense ànim de lucre que generen valor per a les seves comunitats, treballant en temes relacionats amb la nutrició, l'aigua i el desenvolupament rural.

Els guanyadors reflecteixen la creença de Nestlé que, per tal que una companyia tingui èxit a llarg termini i generi valor econòmic i social per als seus accionistes, també ha de crear valor per a la societat en el seu conjunt.

Els Premis tenen una dotació econòmica de 500.000 francs suïssos, i persegueixen l'objectiu d'ajudar els guanyadors a créixer i a aconseguir una sostenibilitat financera.

Més informació sobre els Premis
 

Els guanyadors del Premi de CVC 2016

En 2016, rebem 450 candidatures per al Premi de CVC, en la qual era la quarta edició del guardó. Les candidatures van ser detingudament examinades per experts interns i externs, i pel Comitè de Creació de Valor Compartit. El guanyador i el segon classificat es van anunciar en el Fòrum de Creació de Valor Compartit en Abidjan, a Costa d'Ivori, al juny de 2016.

Agricultors

Pots ampliar informació sobre aquestes organitzacions i els anteriors guanyadors i finalistes aquí: http://www.nestle.com/csv/what-is-csv/nestleprize/prize-winners

Com presentar-se al Premi de CVC 2018

El període per presentar-se als Premis de Creació de Valor Compartit 2018 comença el 29 d'agost de 2017, amb una nova aplicació d'inscripció i un procés d'avaluació de candidatures més ràpid. L'organització prestarà especial atenció a la viabilitat empresarial dels projectes presentats i els 10 millors seran convidats a assistir al proper Fòrum de Creació de Valor Compartit.

Per a més informació, podeu consultar les Bases del Premi i els criteris d'inscripció.

Consultes en: [email protected]