Els nostres compromisos empresarials

Com a companyia líder mundial en Nutrició, Salut i Benestar, creem valor compartit en els àmbits de la nutrició, l'aigua i el desenvolupament rural alhora que protegim el medi ambient en el qual operem. Per assolir els nostres objectius, establim compromisos amb mires al futur, i creiem que és important compartir-los.

El fet de comunicar les nostres polítiques i compromisos interanuals a mig i llarg termini, ens serveix per centrar esforços amb tots els actors involucrats. Els compromisos ens ajuden a valorar el nostre progrés i, el que és més important, a compartir-lo amb els nostres grups d'interès.

Els nostres compromisos avalen els nostres propòsits i permeten que els nostres grups d'interès puguin responsabilitzar-nos per les nostres fites i mancances. Assumim gratament aquest nivell de transparència, que ens incentiva a aconseguir una millora constant en la nostra CVC, la nostra sostenibilitat mediambiental i els nostres nivells de compliment. Això és el més important.

Tenim diversos compromisos a curt i més llarg termini instaurats a nivell del Grup, molts en forma de polítiques corporatives, i hem desenvolupat indicadors de rendiment claus per a molts d'ells.

Tots els nostres compromisos es construeixen en base als nostres Principis Corporatius. Aquells relacionats amb la Creació de Valor Compartit es perfeccionen contínuament mitjançant la col•laboració amb els nostres grups d'interès i el nostre Consell Assessor en matèria de CVC.

Avenços en els nostres compromisos empresarials

Especialment en matèria de nutrició, ens prenem molt seriosament el nostre compromís de millorar la qualitat de vida dels consumidors. Estem orgullosos del que hem aconseguit fins ara, però tenim ambicions fins i tot més grans per al futur, i ja estem treballant en molts fronts per accelerar la nostra contribució. Consulta aquesta secció properament a l'espera que publiquem més detalls en els propers 18 mesos. Aquí, com amb totes les nostres dimensions de Nestlé a la Societat, estem compromesos amb la millora constant i informarem dels nostres progressos cada any. També facilitarem actualitzacions sobre la nostra CVC, la nostra sostenibilitat mediambiental i els nostres nivells de compliment, a banda de publicar casos d'estudi rellevants durant tot l'any.

Artículos relacionados