Sort by
Sort by

En l’àmbit mundial, l'escassetat d'aigua i les inundacions estacionals són desafiaments hídrics locals que poden presentar un problema important que afecti greument les comunitats.

Així que a Nestlé Waters ens vam disposar a treballar a escala local, com en ciutats riberenques al Regne Unit i en terres agrícoles al Pakistan, ajudant a gestionar els desafiaments de l'aigua compartida, minimitzar els riscos d'inundacions i abordar l'escassetat d'aigua, allà on puguem.

Perquè puguem contribuir a la retenció i regeneració de l'aigua a tot el món, hem de treballar projecte per projecte. Cada lloc té els seus propis desafiaments, riscos, però també solucions. Per tant, ens associem amb experts, que tenen el coneixement local rellevant per tractar d'abordar aquests casos específics.

Buxton, Regne Unit, és una famosa ciutat balneària coneguda per la seva aigua mineral natural. També és propensa a inundacions, principalment a causa del clima i la geografia natural de la zona. La ciutat està envoltada de costeruts turons amb rierols que poden provocar desbordaments durant períodes de pluja intensos i prolongats. El paisatge i la manca d'àrees perquè l'aigua s'acumuli o sigui absorbida vol dir que l'aigua flueix directament cap al riu. El resultat és sovint la ruptura de les riberes dels rius en el centre de la ciutat, el que afecta la vida de tots els que viuen i treballen a la zona.

Per ajudar a resoldre aquest problema, ens hem associat amb les parts interessades locals per idear intervencions pràctiques i naturals que ajudin a prevenir més inundacions. Totes les opcions estan pensades per treballar en conjunt amb la natura. El nostre objectiu és ajudar a retenir més aigua en el paisatge perquè no es precipiti al riu massa ràpid durant els períodes de pluja i causi inundacions. Tots els nostres projectes són intervencions naturals amb un enfocament en la regeneració, amb l'objectiu d'augmentar també la biodiversitat i la captura de carboni en tota l'àrea.

En una altra banda, al Pakistan, identifiquem un altre problema de gestió de l'aigua. En tota la regió, els agricultors utilitzen el reg per inundació per regar els seus camps. Per això, ens hem associat amb el govern per donar suport als agricultors locals en pràctiques més sostenibles que s'enfoquen en l'agricultura regenerativa.

A l’ajudar els agricultors a canviar a diferents mètodes de reg, van poder reduir el seu consum d'aigua en més del 60%. Això es va aconseguir utilitzant noves tècniques, sense deixar de donar suport als cultius clau dels agricultors. Activat en 10.000 hectàrees de terra, treballem amb els agricultors per canviar les tècniques de reg per inundació a solcs, així com el reg per degoteig per als cultius d'arròs i blat de moro. Això va conduir a enormes estalvis d'aigua estimats en 20 milions de metres cúbics d'aigua per any. Això és l'equivalent a 120 mil milions de gots d'aigua.

Aquests són només alguns dels projectes pel 2025 en què estem treballant per ajudar a crear un impacte positiu en l'aigua, en tots els llocs on operem.

Métodos de irrigación de Pakistan