Sort by
Sort by

Per a la majoria de les persones, el cafè és un simple ritual diari. Però és un plaer que no hem de donar per fet. Per treballar cap a un cafè sostenible, analitzem tota la cadena de valor, des de l'origen fins al producte final.

Fa més d'una dècada, vam llançar una iniciativa global de sostenibilitat del cafè anomenada Nescafé Plan. Com a part del pla, treballem per reduir l'impacte mediambiental del cafè, des del cultiu fins a les nostres fàbriques.

Treballem en estreta col·laboració amb els productors de cafè de tot el món, en llocs com el Brasil, Colòmbia, Costa d'Ivori, Kenya, Mèxic, Filipines i Vietnam. També ajudem a rejovenir els cultius de cafè mitjançant la distribució de plàntules de cafè d'alta qualitat als agricultors. Des de 2010, estem orgullosos d'haver distribuït 235 milions de plàntules de cafè d'alt rendiment i resistents a malalties. Aquesta contribució ha ajudat a la restauració de gairebé 120.000 hectàrees de finques cafeteres a tot el món, donant suport a l'augment de la salut i la resiliència del sòl dels cultius.

La diversificació de cultius també forma part del nostre enfocament. Per ajudar a augmentar la productivitat, la resistència i la qualitat, hem desenvolupat i llançat 15 noves varietats de cafè aràbiga i robusta a Mèxic, Colòmbia, Equador, Filipines i Tailàndia.

Nestlé s'ha compromès a obtenir el 100% del seu cafè de forma responsable per a l'any 2025. Això vol dir que pot rastrejar-se l'origen del cafè fins a identificar l'agricultor i ser verificat o certificat per organitzacions independents. A finals de 2020, Nescafé ja s'estava proveint del 75% del seu cafè de manera responsable i continuarà intensificant el seu treball per arribar al 100%.

Granjero entrenando a otro

Des de les plantes de cafè fins a la nostra tassa, posem molt d'amor al nostre cafè. El nostre objectiu és reduir les emissions de carboni on obtenim cafè i en totes les nostres operacions. També estem treballant en els materials d'envasat del nostre cafè i prenent moltes mesures per ajudar a aconseguir el compromís de Nestlé d'aconseguir que tots els envasos siguin reciclables o reutilitzables el 2025.

Per a nosaltres és molt més que una tassa de cafè. Es tracta d'ajudar a construir sistemes d'agricultura cafetera resilients i regeneratius. Es tracta de donar suport a la protecció i restauració dels boscos. Impulsar mitjans de vida sostenibles per als agricultors, respectar els drets humans. Des d’agricultors fins a cooperatives i comerciants, treballant junts amb la natura podem aconseguir els nostres objectius.

235 milions

de plàntules distribuïdes (2010-2020)            

+900.000

formacions a agricultors (2010-2020)            

649.000 tones

de cafè d'origen responsable en 2020 (75% del total)

Tenim l'oportunitat d'ajudar a construir un futur millor per a tots en la cadena de valor del cafè: un futur regeneratiu i més inclusiu.

Philipp Navratil Nestlé SVP, Head of Beverages Strategic Business Unit