Sort by
Sort by

PROMOVEMOS EMPLEO DECENTE Y DIVERSIDAD

Tothom té dret a un treball decent. Això significa igualtat d'oportunitats, un salari digne, perspectives de desenvolupament i la llibertat d'expressar les inquietuds i participar en les decisions que afecten la pròpia vida. Com a empresa que contracta moltes persones en tot el món, tenim un rol important en oferir espais de treball que tractin les persones amb dignitat i respecte. També estem compromesos a oferir oportunitats a aquells que es troben amb barreres d'entrada.

Imagen de una casa

Creant valor compartit…

Per a la societat

Quan les persones tenen un bon treball, la societat es beneficia de moltes maneres: hi ha més diners en l'economia, menys costos d'atenció mèdica i millor qualitat de vida.

Per als nostres negocis

Com a empresa gran, ens beneficiem de la major productivitat que prové d'una plantilla saludable, segura i motivada.

El nostre enfocament

El treball digne i la igualtat d'oportunitats és fonamental en la nostra cultura. Estem orgullosos de la nostra diversitat, tenim molts programes per a promoure la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitat, de diferents generacions i orientació sexual (LGTBI). La nostra grandària també ens permet oferir bones feines i pràctiques a joves de tot el món. Una vegada dins de Nestlé, ajudem tots els nostres empleats a portar una vida més saludable i feliç.

Per què és important

Tothom té dret a un treball decent. Això significa igualtat d'oportunitats, un salari digne, perspectives de desenvolupament i la llibertat d'expressar inquietuds i participar en les decisions que afecten la pròpia vida.

La desocupació juvenil és un problema greu, que contribueix a la pobresa mundial i perjudica les societats i el seu futur. També és important que les empreses siguin més diverses i inclusives, i que reflecteixin millor la societat. Les companyies com Nestlé han de tractar aquesta problemàtica per a assegurar el talent futur.

La nostra contribució

Com a empresa global, estem orgullosos de la nostra diversitat. Tenim compromisos específics per a promoure la igualtat de gènere en les nostres pròpies activitats i en les societats i comunitats en les quals treballem. En línia amb aquest compromís, també ens comprometem a eliminar l’escletxa salarial de gènere.

Donem suport activament a la diversitat en totes les seves formes en els nostres negocis i treballem dur per a promoure la inclusió de persones de diferents generacions i cultures, i aquelles amb diferents habilitats i orientació sexual (LGBTI).

També utilitzem la nostra escala i grandària per a proporcionar treball, formació i capacitació per a joves, ajudant-los a trobar ocupació i a obtenir les habilitats que necessiten per a entrar en el mercat laboral.

Amb el nostre compromís de millorar la qualitat de vida i contribuir a un futur més saludable, Nestlé posa èmfasi real en el benestar en el lloc de treball. Volem inspirar a les persones a portar una vida més saludable, ja que creiem que un lloc de treball segur i saludable crea també un negoci més saludable.

La nostra tasca per promoure l'ocupació decent i la diversitat contribueix als ODS 1, 3, 4, 5, 8, 10, 16 i 17.

Objetivos de Desarrollo Sostenible
 

Els nostres projectes més rellevants són aquells que tenen un major impacte en l'economia, la societat i el medi ambient. Coneix com alineem els nostres projectes més importants amb els ODS de les Nacions Unides (pdf, 600Kb)

Creem espais de treballs decents, respectuosos i inclusius.