La iniciativa Solís Responsable

Logo de Solís Responsable

Nestlé, amb la seva marca de tomàquet fregit Solís, promou la iniciativa Solís Responsable, el seu compromís amb la nutrició, el cultiu local i el medi ambient.

Els productes Solís són responsables amb la nutrició: amb un sabor 100% natural, al punt de sal, i sense conservants ni potenciadors de sabor. A més, estan concebuts per ajudar a portar una dieta sana i equilibrada per a tota la família.

Solís dóna suport a l'agricultura i l'economia local des de fa 50 anys. Tots els tomàquets emprats per les seves salses es cultiven a la Vega del Guadiana, a Extremadura, una zona ideal per la seva climatologia i les condicions de la terra. Els agricultors que treballen al nostre cultius s'han dedicat al tomàquet durant diverses generacions, aportant una gran experiència i coneixement en el cultiu d'aquesta hortalissa.

Solís obté productes agrícoles d'alta qualitat mitjançant l'ús de mètodes i pràctiques que respecten el medi ambient i asseguren una agricultura més sostenible a llarg termini.

Des d'aquest 2014, tots els tomàquets es conreen sota la Norma de Producció Integrada de la Comunitat d'Extremadura i s'ha obtingut el certificat de conformitat per part de SAI GLOBAL, una prestigiosa empresa externa.

Per a més informació :https://www.nestlecocina.es/cocina-con/solis

   

Informació Relacionada