Sort by
Sort by

Col·laboracions

Colaboradores

Donacions a bancs d'aliments

A més de l'esforç per incloure en el mercat productes saborosos i nutricionalment equilibrats, Nestlé és responsable socialment i està compromesa per la seva capacitat de crear valor compartit, tant amb els que poden comprar els nostres productes com amb els que no poden fer-ho. Per això, a Nestlé tenim una política establerta per a la donació regular de productes als grups més desfavorits a través dels bancs d'aliments, organitzacions sense ànim de lucre de les quals l'objectiu és l'obtenció i distribució d'aliments a centres assistencials que s'ocupen de la manutenció de persones necessitades.

La donació d'aliments Nestlé és una activitat iniciada fa més de 30 anys per la qual, el 2005, Nestlé va rebre l'Espiga d'Or, un guardó instituït per la Federació Española de Bancs d' Alimentos (FESBAL) per distingir a aquelles empreses la col·laboració de les quals ha estat més valorada pel conjunt de bancs d'aliments d'Espanya.

Nestlé creu que aquest tipus d'accions, realitzades de manera continuada, han de contribuir a que ens responsabilitzem de la creació d'un món en què totes les persones, sense excepció, tinguin coberta aquesta necessitat bàsica.

Col·laboració amb Creu Roja

Nestlé Espanya col·labora amb Creu Roja des de 1963, a fi que aquesta pugui desenvolupar les seves tasques de caràcter social i humanitari. En els últims anys, ha patrocinat la campanya anual de captació i promoció de voluntaris que col·laboren a pal·liar les mancances dels col·lectius més vulnerables.

Per aquest motiu, el febrer de 2010, Creu Roja, a través de la seva delegació a Catalunya, va fer entrega d'un diploma a Nestlé pel seu compromís continuat amb aquesta institució. El lliurament es va realitzar durant la cerimònia commemorativa del 150 aniversari del Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.

colaboradors Creu Roja

Informació relacionada