Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Estalvi d'energia

Conjunt de plaques solars

Tot i que els nostres processos tenen un impacte energètic poc significatiu al global de la nostra cadena de subministrament, el nostre objectiu és reduir el consum d'energia en l'elaboració dels productes Nestlé a les nostres fàbriques.

Nestlé pretén convertir-se en l'usuari més eficient quant al consum d'energia al sector de l'alimentació.

Des de l'any 2000, Nestlé a nivell mundial ha reduït el seu consum d'energia en un 7%, mentre que el volum de producció s'ha incrementat un 63%. Així mateix, l'objectiu de Nestlé i el medi ambient és reduir un 9 % el consum d'energia a escala global entre 2010 i 2012. Per aquesta raó, continuem investigant per optimitzar els nostres productes en aquest aspecte.

Ús del marro del café com a combustible

Ús del marro del café com a combustible Descarrega el document en PDF ( 568 KB)

Equips d'estalvi d'energia

El consum mundial de combustibles fòssils augmenta constantment, però els recursos són cada cop més limitats i, en conseqüència, els seus preus continuen incrementant-se. Nestlé realitza inversions continuades en projectes d'estalvi d'energia i en solucions basades en energies renovables que generalment ofereixen beneficis a llarg plaç. Així mateix, Nestlé desenvolupa un programa de sostenibilitat amb el que hem incrementat les nostres inversions en aquestes fonts d'energia. Acceptem que el retorn de la inversió es realitzarà en un plaç més llarg del que és habitual.