Bancs d'Aliments

Banco de alimentos

A més de l'esforç per incloure productes gustosos i nutricionalment equilibrats al mercat, Nestlé és responsable socialment i està compromès per la seva capacitat de crear valor compartit, tant amb aquells que poden comprar els nostres productes com amb aquells que no ho poden fer. Per aquest motiu, a Nestlé tenim una política establerta per a la donació regular de productes als grups més desfavorits a través dels bancs d'aliments, organitzacions sense ànim de lucre que tenen com a objectiu l'obtenció i distribució d'aliments a centres assistencials que s'encarreguen de la manutenció de persones necessitades.

La donació de productes Nestlé és una activitat iniciada fa més de 30 anys per la qual, el 2005, Nestlé va rebre l'Espiga d'Or, un guardó instituït per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) per distingir aquelles empreses la col·laboració de les quals ha estat més valorada pel conjunt de bancs d'aliments d'Espanya.

Nestlé creu que aquest tipus d'accions, realitzades de manera continuada, han de contribuir a que ens responsabilitzem de la creació d'un món en què totes les persones, sense excepció, tinguin coberta aquesta necessitat bàsica.