Biodiversitat

iconos compromisos biodiversidad cat
COMPROMISOS
A escala mundial


El nostre objectiu és obtenir el 90 % de les nostres matèries primeres certificades com a lliures de desforestació el 2020.

Continuarem garantint que els nostres proveïdors compleixen amb el nostre estàndard de proveïment responsable.

ASSOLIMENTS
A escala mundial


El 85 % de la nostra cadena de subministrament global està certificada com a lliure de desforestació.

Complim els principis i criteris de la Taula Rodona sobre l’Oli de Palma Sostenible (RSPO), l’organisme de certificació de l’oli de palma sostenible de la indústria.

Desenvolupem la nostra cadena de subministrament d’oli de palma amb el nostre col·laborador The Forest Trust (TFT).

1a companyia global d’alimentació que implementa Starling,* un sistema d’imatges per satèl·lit que monitora el 100 % de la nostra cadena de subministrament d’oli de palma.

Responsible Sourcing Audit (RSA): fem auditories ètiques que verifiquen, a més d’aspectes mediambientals, que els nostres proveïdors treballen de manera responsable i sostenible.

Ens hem unit a One Planet Business for Biodiversity (OP2B), una coalició que promou la restauració i la protecció de la biodiversitat. La coalició es va llançar a l’última cimera d’Acció Climàtica de l’ONU.

* Airbus i The Forest Trust (TFT) han desenvolupat Starling com un sistema de verificació global que demostra que no s’està produint desforestació al llarg de la cadena de subministrament.

A Espanya
 

S’ha renovat fins al 2023 el certificat de Gestió Forestal Sostenible atorgat per la Generalitat de Catalunya a la planta de Viladrau, a Girona, al Parc Natural del Montseny.

A més, hem signat un acord amb aquest parc per col·laborar a donar-lo a conèixer i a conservar-ne els recursos hídrics.

La zona on es troba la nostra fàbrica d’Herrera del Duque ha estat declarada Reserva Natural de la Biosfera.


Altres compromisos